Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2024
İş Makinası - HİDROMEK TAYLAND KURULUŞUNUN 10. YILINI KUTLUYOR
HİDROMEK TAYLAND KURULUŞUNUN 10. YILINI KUTLUYOR

HİDROMEK TAYLAND KURULUŞUNUN 10. YILINI KUTLUYOR

HİDROMEK’in motor greyder üretim merkezi olan HİDROMEK Tayland (HCE), kuruluşunun 10’uncu yıl dönümünü kutluyor.

Motor greyder üretiminin yanı sıra HİDROMEK Tayland, aynı zamanda yakın coğrafyaya bayi yönetimi, satış ve satış sonrası hizmetleri de sağlıyor.

10 yıldır HİDROMEK’e güç katıyor

HİDROMEK Tayland'ın kuruluşunun ve HİDROMEK’in Güneydoğu Asya'daki varlığının 10’uncu yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden HİDROMEK Tayland Genel Müdürü Işıl Kirkizoğlu, şunları söyledi:

Kuruluşumuzdan beri aralıksız makine üretimi gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki dönemde, prototip modellerimizi seri üretime almayı, yeni pazarlara girmeyi ve mevcut bulunduğumuz pazarlardaki payımızı daha da artırmayı hedefliyoruz. Bunun yanı sıra, bünyemize eklediğimiz yeni yatırım alanlarını da üretime dahil ederek üretim kapasitemizi ve istihdam sayımızı yükseltmeyi planlıyoruz. HİDROMEK Tayland, 10 yıldır HİDROMEK’e güç katıyor. Nice 10 yıllara ulaşmak dileğiyle.

Tayland’ın güneyinde yer alan Chonburi kentinde bulunan fabrikasında, 21 bin metrekarelik alanda, yılda 250 adet motor greyder üretim kapasitesi ile faaliyet gösteren HİDROMEK Tayland, 150’nin üzerinde çalışanı ile üretim, ihracat, satış ve satış sonrası hizmetler faaliyetlerini gerçekleştiriyor.

Ana ihracat pazarları arasında Endonezya, Güney Afrika, Filipinler, Hindistan ve Nepal bulunan HİDROMEK Tayland, motor greyder üretimine ek olarak yeni model geliştirmeye ilişkin çalışmalarını da sürdürüyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina