Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2022
İş Makinası - HİDROMEK Türkiye’nin 203. en büyük şirketi oldu
HİDROMEK Türkiye’nin 203. en büyük şirketi oldu

HİDROMEK Türkiye’nin 203. en büyük şirketi oldu

Capital Dergisi tarafından her yıl hazırlanan “Capital 500 - Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi” araştırmasının sonuçları açıklandı. Şirketlerin bir önceki yıla ait ciroları baz alınarak hazırlanan araştırmada, geçen yıla kıyasla 68 basamak yükselerek 203’üncü sıraya yerleşen HİDROMEK, makine sektöründe ise 4’üncü sırada yer aldı.

HİDROMEK, ayrıca şirketlerin net satışlarına göre listelendiği, Fortune 500 Türkiye araştırmasında, bir önceki yıla göre 38 sıra yükselerek 153’üncü sıraya yerleşmiş, makine ve ekipmanları sektöründe 3’üncü, Ankara firmaları arasında ise 28’inci olmuştu.

Kuruluşunun 44’üncü yılını kutlayan HİDROMEK, yurt içi ve yurt dışı faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Firma hem üretim alanında ve ürün çeşitliliğinde hem de hizmet anlamında geliştirme çalışmalarını sürdürüyor. Mevcut yurt dışı pazarlarında güçlenmeye devam ederken yeni yurt dışı pazarlarına da giriş sağlıyor. Mevcut ürün gamına eklediği yeni modellerinin yanı sıra yarı otonom ve hibrit çalışmaları ile de AR-GE ve tasarım alanında yoğun çalışmalar yürütüyor.

6 kıtada 100’ün üzerinde ülkede makineleri çalışıyor

Günümüzde 6 kıtada 100’ün üzerinde ülkede makineleri çalışan HİDROMEK, dördü Ankara’da, biri İzmir’de, biri de Tayland’da yer alan altı üretim tesisinde kazıcı yükleyici, hidrolik ekskavatör, lastikli yükleyici, motor greyder ve toprak silindiri üretiyor.

Ankara Sanayi Odası 1’inci Organize Sanayi Bölgesi’nde 1400 dönümü aşkın sanayi parseli üzerinde HİDROMEK Üretim Üssü’nün inşasına devam eden HİDROMEK, burada ilk olarak faaliyete geçen komponent fabrikasında daha önce ithal ettiği şanzıman, aks, hidrolik redüktör ve hidrolik silindir gibi ana komponentlerin üretimini büyük ölçüde kendi bünyesinde yapıyor. Aynı alanda ekskavatör üretim fabrikasının inşası da devam ediyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina