Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2022
İş Makinası - HİDROMEK uluslararası tasarım ödüllerine iki yenisini daha ekledi
HİDROMEK uluslararası tasarım ödüllerine iki yenisini daha ekledi

HİDROMEK uluslararası tasarım ödüllerine iki yenisini daha ekledi

HİDROMEK’in yeni K4 Serisi kazıcı yükleyicisi, fark yaratan tasarımıyla dünya çapında prestije sahip 2 tasarım ödülü birden kazandı. Yeni ödüllerle HİDROMEK’in uluslararası tasarım ödülü sayısı 29’a ulaştı.

Türkiye’nin sayılı iş makinesi tasarım stüdyolarından birine sahip olan HİDROMEK, mühendislik alanındaki 40 yılı aşkın tecrübesini, Ar-Ge ve tasarım gücüyle birleştiriyor. ‘HİDROMEK Design’ imzasını taşıyan iş makinelerinin tasarım süreçlerinde; sanal gerçeklik uygulamaları ile makine henüz sanal prototip halindeyken operatörlere kullandırılarak kullanıcı geri bildirimlerinden en üst seviyede faydalanılıyor.

HİDROMEK ‘Commercial Vehicle’ kategorisinde dünyada 3. sırada

Yeni K4 Serisi, dünyanın en kıymetli tasarım ödüllerinden Red Dot Award 2022’de ‘Winner’, IF Design Award 2022’de ise ‘Product Design’ ödüllerine layık görüldü. K4 Serisinin, tamamen kullanıcı odaklı bir tasarım süreci yaklaşımı ile 2,5 yılda tasarlandığını belirten HİDROMEK Tasarım Stüdyo Müdürü Hakan Telışık, şunları söyledi:

“Red Dot ödüllü dünyadaki ilk kazıcı yükleyici olan K4 Serimiz, aynı şekilde IF Design Tasarım Ödüllü dünyanın ilk kazıcı yükleyicisi oldu. Aldığımız bu son derece kıymetli ödüllerle birlikte 4’üncü Red Dot ödülümüzü, 8’inci IF Design ödülümüzü ve toplamda 29’uncu tasarım ödülümüzü kazanmış olduk.

Bizim için mutluluk verici bir diğer gelişme ise, K4 Serisi’nin IF Design 2022’nin final değerlendirmesinde ortalamanın üzerinde bir puan alarak HİDROMEK’i IF Design, "Commercial Vehicle" kategorisinde dünyada 3’üncü sıraya taşıması oldu.

HİDROMEK olarak, çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyor, daha nice başarıları ülkemize kazandırmayı hedefliyoruz."

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina