Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2020
İş Makinası - HİDROMEK, yenilikçi ürünleriyle ABD’deki Conexpo 2020’ye katılacak
HİDROMEK, yenilikçi ürünleriyle ABD’deki Conexpo 2020’ye katılacak

HİDROMEK, yenilikçi ürünleriyle ABD’deki Conexpo 2020’ye katılacak

Küresel iş makineleri sektörünün önemli oyuncularından HİDROMEK, yenilikçi ve güçlü makinelerini, Kuzey Amerika’nın en büyük iş makinesi fuarı CONEXPO-CON/AGG 2020’da sergileyecek. HİDROMEK, kazıcı yükleyici, paletli ekskavatör, motor greyder, lastik tekerlekli yükleyici ve toprak silindiri ürün gruplarına ait makinelerini F7526 numaralı standında sektör ile buluşturacak.

Her üç yılda bir iş makineleri sektörünün küresel temsilcilerini bir araya getiren CONEXPO 2020, 10-14 Mart tarihleri arasında Las Vegas Convention Center’da gerçekleştirilecek. Fuar, sektördeki en son ürün ve hizmetleri ziyaretçilerin ilgisine sunacak.

Bugün 100’den fazla ülkede 45 binden fazla makinesi çalışan HİDROMEK, Kuzey Amerika’nın da aralarında bulunduğu hedef pazarlarında payını artırmaya, marka bilinirliğini ve mevcudiyetini güçlendirmeye odaklanarak çalışmalarına hız vererek devam ediyor. CONEXPO 2020 Fuarı için hazırlıklarını tamamlayan HİDROMEK, fuarda HMK 62 SS mini kazıcı yükleyici ve HMK 102 B ALPHA kazıcı yükleyici ürünlerini, HMK 230 LC paletli ekskavatörü, HMK 600 MG motor greyderi, HMK 640 WL lastik tekerlekli yükleyiciyi ve HMK 110 CS toprak silindirini sergileyecek.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina