Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2024
İş Makinası - HİDROMEK YENİLİKÇİ MODELLERİNİ AGROEXPO FUARI’NDA SERGİLEYECEK
HİDROMEK YENİLİKÇİ MODELLERİNİ AGROEXPO FUARI’NDA SERGİLEYECEK

HİDROMEK YENİLİKÇİ MODELLERİNİ AGROEXPO FUARI’NDA SERGİLEYECEK

HİDROMEK, 30 Ocak – 03 Şubat tarihleri arasında Fuar İzmir’de gerçekleşecek Agroexpo 19. Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Tavukçuluk Fuarı’nda, K4 serisine ait kazıcı yükleyici modelleriyle yerini alacak.

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük tarım fuarları arasında yer alan Agroexpo Fuarı’nda geçen yıl 74 ülkeden toplam 449 katılımcı yer almıştı. Fuarı, 12 bin 511'i yabancı olmak üzere toplam 105 bin 716 kişi ziyaret etti. Bu yıl da fuara katılan HİDROMEK, yenilikçi makine modellerini fuarda ziyaretçilerle buluşturacak. HMK 62 SS ve HMK 62 TC mini kazıcı yükleyici ile HMK 102 S Supra kazıcı yükleyici modelleri B Holünde, 4010 no’lu stantta incelenebilecek.

HMK 62 TC: Tek makine, çok sayıda ataşman, sınırsız iş

Yeni HMK 62 TC mini kazıcı yükleyici kolaylıkla bir iş makinesinden tarıma yönelik bir makineye dönüşebiliyor. Makinenin kazıcı ve yükleyici kısımları, denge ayaklarıyla birlikte kolaylıkla sökülüp takılabiliyor. Sahip olduğu üç askı bağlantı sistemi sayesinde pek çok ataşmanın kolaylıkla takılabildiği HMK 62 TC’nin, bu özelliği ile çok yönlülük, üretkenlik ve performans sağladığı belirtiliyor.

HMK 62 TC ile burgu, sap parçalama, römork, treyler su tankı, treyler biçerdöver, silindir, dal ve odun parçalayıcı, beton mikseri, çim biçme makinesi, diskli tırmık ve daha pek çok ataşman kolaylıkla kullanılıyor. Makinede bulunan yüksek debi hattı; ataşmanların yüksek performansta çalışmasını sağlarken hem kazıcı hem yükleyici tarafında bulunan kuyruk mili güç çıkışları (PTO) sayesinde kullanılan ataşmanlara gereken güç kolaylıkla aktarılıyor. Ayrıca, üç askı bağlantı sistemi üzerinde bulunan hidromotor, hareketli ataşmanların ilaçlama, çapalama gibi kullanımına da olanak sunuyor. HMK 62 TC yenilikçi yapısıyla tarım sektörü tarafından sıklıkla tercih ediliyor.

HMK 62 TC Temel Teknik Özellikler:

Motor Gücü: 65,2 HP (48,6 kW) @2700 rpm

Maksimum Tork: 198,5 Nm @1800 rpm

Çalışma Ağırlığı : 5.280 kg

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina