Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2024
İş Makinası - HİDROMEK YENİLİKÇİ ÜRÜNLERİNİ PARİS’TE SERGİLEDİ
HİDROMEK YENİLİKÇİ ÜRÜNLERİNİ PARİS’TE SERGİLEDİ

HİDROMEK YENİLİKÇİ ÜRÜNLERİNİ PARİS’TE SERGİLEDİ

HİDROMEK, iş makineleri sektörünün Avrupa’daki en büyük organizasyonlarından Intermat Fuarı’nda; kazıcı yükleyici, lastikli ve paletli ekskavatör, lastikli yükleyici, motor greyder ve toprak silindiri ürün gruplarına ait yenilikçi makinelerini sergiledi.

Fransa’nın başkenti Paris’te 24-27 Nisan tarihlerinde gerçekleşen Intermat 2024 Fuarı’nda HİDROMEK, HMK 62 TC mini kazıcı yükleyici, HMK 102B Supra kazıcı yükleyici, HMK 140 LC, HMK 145 LC SR, HMK 230 NLC, HMK 310 NLC, HMK 390 NLC HD paletli ekskavatörler, HMK 150 WR, HMK 210 W lastikli ekskavatörler, HMK 600 MG motor greyder, HMK 635 WL lastikli yükleyici ve HMK 130 CS toprak silindiri makinelerini ziyaretçilerle buluşturdu.

“Fransa'daki 18 bayimizle güçlü, hızlı, güvenilir hizmet sunuyoruz”

HİDROMEK WEST Fransa Bayi Ağı Geliştirme Direktörü Rogerio Do Nascimento şunları söyledi;

INTERMAT 2024 Fuarı'nda sektörle bir kez daha bir araya gelmenin heyecanını yaşıyoruz. HİDROMEK'in Fransa pazarındaki varlığı, küresel endüstrideki yerini güçlendirmesi açısından önem taşıyor. Tasarımdan, mühendislik ve pazarlamaya kadar her adımda müşterilerimizin ihtiyaçlarını ve beklentilerini dikkatle dinliyoruz.

Fransa'da bulunan 18 bayimiz aracılığıyla güçlü, hızlı ve güvenilir satış ve satış sonrası hizmetler sağlıyoruz. INTERMAT Fuarı yeni müşteriler ve bayi adaylarıyla yeni ilişkiler kurmak için iyi bir fırsat sağlıyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina