Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2018
İş Makinası - HİDROMEK yeraltı kazı uzmanlarıyla bir araya geldi
HİDROMEK yeraltı kazı uzmanlarıyla bir araya geldi

HİDROMEK, 13-14 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen Uluslararası Yeraltı Kazıları Sempozyumu ve Sergisi’nde (UYAK 2018) alt yapı sektörünün yerli ve yabancı temsilcileriyle bir araya geldi. HİDROMEK, yenilikçi ve tasarım ödüllü ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu.

Bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilen UYAK 2018’de, yeraltı yapıları, kazı ve destekleme teknolojilerindeki son gelişmeler ile tünelcilik ve madencilik sektörlerindeki yeraltı kazılarıyla ilgili yeni çözümler masaya yatırıldı. Türkiye’de ve yurtdışında pek çok önemli alt ve üst yapı projesinde imzası bulunan HİDROMEK de UYAK 2018’de yenilikçi iş makineleri ile yerini aldı.

Farklı uygulamalara yönelik çözümler üreten HİDROMEK, tünel inşaatında çalışmaya yönelik olarak özel geliştirdiği HMK 220 LC TX tünel ekskavatörü ile bu segmentteki müşterinin ihtiyaçlarına çözüm sağlıyor. Tasarım ödüllü GEN Serisine ait HMK 220 LC TX tünel ekskavatörünün bomu, armı ve bağlantıları tünel şartları için özel olarak üretiliyor. Tünel uygulamaları için özel ataşmanları da bulunan HMK 220 LC TX’in yeraltının ağır şartlarında yüksek performans sağladığı belirtiliyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina