Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2023
İş Makinası - HİDROMEK’İN YENİ K4 SERİSİ KAZICI YÜKLEYİCİLERİ SAHADA
HİDROMEK’İN YENİ K4 SERİSİ KAZICI YÜKLEYİCİLERİ SAHADA

HİDROMEK’İN YENİ K4 SERİSİ KAZICI YÜKLEYİCİLERİ SAHADA

Yüksek kazma ve yükleyici performansı ile kullanıcıların işlerinde fark yaratacağı vurgulanan HİDROMEK’in dördüncü nesil yeni K4 Serisi’ne ait kazıcı yükleyicileri sahalarda kullanılmaya başlandı.

Dayanıklı yapısı, sunduğu yenilikleri ve üstün teknolojisi ile dikkat çeken yeni K4 Serisi kazıcı yükleyiciler; kolay, güvenli kullanımları ve konforlu kabinleri ile hem arazide hem de şehir içi çalışmalarda yüksek performans vadediyor. ‘HİDROMEK Design’ imzalı K4 Serisi, kazandığı IF Design, Red Dot, German Design ve Good Design uluslararası tasarım ödülleriyle de dikkat çekiyor.

Yüksek performansla birçok alanda kullanım imkânı

Sahip olduğu donanımları sayesinde verimli ve üretken çalışma imkânı sağlayan K4 Serisi, HMK 102B ön tekeri küçük, HMK 102S dört tekeri eşit modellerinde Alpha ve Supra donanımları ile birçok farklı işte kullanım imkânı sunuyor.

Hafriyat, alt ve üst yapı, tarım, orman, peyzaj işlerinde ve endüstriyel alanlarda işleri kolaylaştıran HİDROMEK K4 Serisi kazıcı yükleyiciler; tesviye küreği, forklift, kırıcı, burgu, tomruk, sarkaç kova, kar küreme, hurda ve kâğıt toplama kovası, alttan açılır (big bag) kova, taş toplama kepçesi, trapez kepçe, riper, polip ataşmanı gibi farklı ataşmanlar ile kullanımları sayesinde birçok işte fayda sağlıyor.

Yüzde 20 daha hızlı, yüzde 3 daha verimli

Geliştirilen yükleyici silindiri tasarımı sayesinde hareketleri hızlanan K4 Serisi kazıcı yükleyicilerin, yükleme ve boşaltma operasyonlarında az zamanda çok iş yaptığı belirtiliyor. Silindir tasarımında yapılan iyileştirmeler sonucunda ise daha verimli çalışma imkânı sunuyor.

Autotilt özelliği dikkat çekiyor

K4 Serisi’nin hem kazıcı hem yükleyici pozisyona kolaylıkla uyum sağlayan kabininde, patenti HİDROMEK’e ait olan Autotilt özelliğine sahip koltuk, arkaya dönerken otomatik olarak direksiyonun yukarı kalkmasını sağlıyor ve böylece kazıcı pozisyonuna rahat bir geçiş sağlanıyor.

Ek olarak kazıcı ve yükleyici dönüşüm butonu, operatörün koltuk yönünü değiştirmeye ihtiyaç duymadan kazıcı ya da yükleyici fonksiyonunu kontrol edebilmesini sağlıyor.

Güç ve teknoloji bir arada

K4 Serisi’nin güçlü teknolojik altyapısı, yüksek performans ve yakıt tasarrufu sağlarken, kolay kontrol ve konforlu çalışma imkânı sunuyor.

Yeni K4 Serisinin ön plana çıkan özellikleri şöyle sıralanıyor:

* Koltuk üstü joystickler, operatörün yan açılar da dahil hem kazıcı hem yükleyici pozisyonunda rahatlıkla çalışabilmesini sağlıyor.

* Kabin içinde yükleyici ve kazıcı tarafında bulunan 2 farklı ekran kontrol kolaylığı sunuyor. Supra modelinde; HİDROMEK Opera ile kontrol edilen arka ekran üzerinden, makinenin ataşman tipine göre hız ayarı, periyodik bakım bilgi ekranı gibi birçok özelliğe rahatlıkla erişim sağlanıyor.

* Otomatik rölanti sistemi; kazıcı tarafında çalışırken makinenin belli bir süre hareketsiz kaldığı durumlarda, devri otomatik olarak düşürerek yakıt tasarrufu sağlıyor.

* Pistonlu pompa ile beraber sunulan FLOWSHARING (debi paylaşımı) özellikli valfler, yüke ve kullanıcı kabiliyetine bağlı kalmadan, düşük motor devirlerinde dahi bom, arm ve kova hareketlerinin eş zamanlı olarak yapılmasına imkan sunuyor.

* Patinaj riski olan zorlu zeminlerde en iyi çekiş kuvvetini sağlayan LSD (Sınırlı Kaymalı Diferansiyel) sistemi sayesinde, makinenin lastik değişim periyotları uzatılarak, sahadaki çevrim süreleri ve harcanan yakıt miktarı önemli seviyede iyileştiriliyor.

* MSS (Sarsıntısız Yürüyüş Sistemi) sistemi sayesinde, engebeli arazilerde ön kova içerisindeki yükün dökülmesi engellenerek maksimum üretkenlik elde ediliyor. Ayrıca, belirlenen hızlarda otomatik olarak devreye girerek kullanıcısına kullanım kolaylığı sağlıyor.

* Telematik sistem HİDROMEK Smartlink ise kullanıcının bilgisayar, tablet ve cep telefonu aracılığı ile makine konumuna ve teknik bilgilerine istediği zaman ve yerde kolayca ulaşmasını sağlıyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina