Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2014
İş Makinası - HMF Makina Endüstriyel Satış Ekibi Toplantısı İstanbul’da gerçekleştirildi
HMF Makina Endüstriyel Satış Ekibi Toplantısı İstanbul’da gerçekleştirildi

2014 yılı ilk yarısı sonuçlarının değerlendirildiği ve yılsonu hedeflerinin gözden geçirildiği HMF Makina Endüstriyel Satış Ekibi Toplantısı, HMF Makina Genel Müdürü Tamer Öztoygar başta olmak üzere endüstriyel satış ekibi ve genel müdürlükten ilgili birimlerin katılımıyla, 9 Eylül’de İstanbul Divan Asia Otel’de düzenlendi.

Toplantıda bölgelere ait 8 aylık performanslar ve 2015 yılında gerçekleştirilmesi planlanan çalışmaların sunulmasının yanı sıra mutlak müşteri memnuniyeti için kusursuz bir sistem yaratmayı amaçlayan satış sonrası servis hizmetleri ve yedek parça departmanları da satış ekibiyle bir araya gelerek, neler yapılabileceği konusu mevcut durum üzerinden değerlendirildi.

Toplantı sonrasında takım çalışmasının önemini basketbol üzerinden örneklerle anlatan HMF Makina Genel Müdür Yardımcısı Reyhan Uğurlu Yücel, iyi bir ekiple neler başarılabileceği hakkında görüşlerini belirtti. Yücel, “Ünlü basketbol yıldızı Michael Jordan’ın dediği gibi ‘Yetenek maçları kazandırır, takımı oyunu ve zekâ ise şampiyonlukları kazandırır.’ Sizin de sıkı bir takım çalışmasıyla gücümüze güç katacağınıza ve çok daha iyisini yapabileceğinize inanıyorum. Herkese maçın ikinci yarısında başarılar dilerim.” ifadelerini kullandı.

HMF Makina endüstriyel ürünlerinin, sektörün en büyük oyuncularından biri olduğuna dikkat çeken Yücel, güçlü satış ve servis ağıyla da Türkiye’nin her yerine hizmet sağladıklarını sözlerine ekledi. Sunumların ardından tüm ekibin katılımıyla bir kokteyl gerçekleştirildi.

 

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina