Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2017
İş Makinası - HMF Makina, servisleriyle İstanbul Divan Asia’da buluştu
HMF Makina, servisleriyle İstanbul Divan Asia’da buluştu

HMF Makina, Türkiye’nin dört bir yanındaki iş makinaları ve endüstriyel servislerini İstanbul’da bir araya getirdi. İş makinası ve endüstriyel grupların farklı günlerde iki aşamalı olarak gerçekleşen toplantılarına yaklaşık 100 kişilik bir katılım gerçekleşti.

HMF Makina yönetiminin açılış konuşmalarıyla başlayan toplantılarda; HMF Makina Genel Müdürü Tamer Öztoygar ve Genel Müdür Yardımcısı Ömer Engin Uzun sektörde servisin önemini vurguladı. Tamer Öztoygar, 2016 yılının genel bir değerlendirmesi ile birlikte 2017 hedefleri hakkında görüşlerini katılımcılar ile paylaştı. Daha sonra yedek parça, pazarlama ve iş geliştirme ve SSH departmanlarının sunumlarıyla toplantılara devam edildi.

Toplantıların öğleden sonraki saatlerinde ise yetkili servisler 2016 yılı değerlendirmelerini HMF Makine Satış Sonrası Hizmetler ve Yedek Parça birimleri ile paylaştılar. Toplantıların ikinci günü ise ikili görüşmeler yaparak tamamlandı.

Genel olarak 2016 yılı değerlendirmesinin yapıldığı ve 2017 için hedefler belirlendiği toplantıda 2016 yılı içinde alanında en iyi performans sergileyen servislere plaket ve çeşitli ödüller verildi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina