Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2015
İş Makinası - HMF Makina, WIN Automation’da endüstriyel ürünlerini sergiledi
HMF Makina, WIN Automation’da endüstriyel ürünlerini sergiledi

19-22 Mart tarihleri arasında 22.si düzenlenen WIN Automation Fuarı sektörün profesyonellerini İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde buluşturdu. Automation, Electrotech, Hydraulic & Pneumatic ve Materials Handling konularını tek çatıda toplayan fuar, 30 bin 680 metrekarelik alanda ziyaretçilerini ağırladı.

2003 yılından bu yana Hyundai Forkliftlerin distribütörlüğünü başarıyla sürdüren HMF Makina, standında önemli yeni özelliklere sahip red dot tasarım ödüllü 9 serisi akülü Hyundai forkliftleri ve Hyundai dizel forkliftlerini sergiledi. HMF, Hyundai forkliftlerin yanı sıra endüstriyel ürün grubunun en yeni markası olan Airo personel yükseltici platformlarını ve yaklaşık 10 yıldır distribütörlüğünü sürdürdüğü Atlet depo içi ekipmanlarını ziyaretçilerin beğenisine sundu.

HMF Makina Pazarlama, İş Geliştirme ve Endüstriyel Satıştan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Reyhan Uğurlu Yücel, şöyle konuştu:Sanayi toplumunun artan ihtiyaçları; taşıma, istifleme ve depolama alanlarındaki çözüm ihtiyacını günden güne artırmaktadır. WIN fuarı, HMF Makina olarak depo içi ekipman, personel yükseltici platform ve forklift ürünlerimiz ile katıldığımız sektörün en büyük fuarlardan birisidir. Bu sene distribütörlüğünü üstelendiğimiz 3 farklı markamız ve 8 makinamız ile katılım gerçekleştirdik. WIN fuarlarının inovatif paylaşımlar, yeni iş ortakları arayan firmalar ve yeni işbirliklerine imza atmak isteyen müşteriler için etkili bir platform olduğunu düşünüyoruz.”

2006 yılından beri HMF Makina garantisi ile Türkiye’de satılan Atlet depo içi ekipmanlar fuarda akülü transpalet ve istif makinası modelleri ile boy gösterdi. İsveç’te bulunan 18 bin metrekarelik  fabrikasında, yıllık 12 bin ünite üretim kapasitesi olan Atlet depo içi ekipmanlar,  farklı depolama ihtiyaçlarına yönelik seçeneklere sahip bulunuyor. 2013 yılı sonu itibariyle dünya devi Japon Unicarriers bünyesine dahil olan Atlet, HMF Makina standında akülü transpalet ve istif makinaları ile fuarda yoğun talep ile karşılandı.

1980 yılından beri personel yükseltici üretimi yapan İtalyan Airo marka personel yükseticileri ürünleri 2014 yılında  HMF Makina güvencesiyle başarılı bir satış grafiği yakaladı. Artan pazar ile yoğun talep gören Avrupalı Airo markası WIN fuarında personel yükseltici ihtiyacı olan firmaların ve kiralama yapan firmaların ilgisini topladı. Airo marka personel yükselticiler WIN fuarında, makaslı X serisi ve eklemli A serisi modelleri ile personel güvenliğinden ödün vermek istemeyenlerin gözdesi oldu.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina