Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2014
İş Makinası - Hyundai Asansör, Avrupa’daki ilk metro projesini İstanbul'da gerçekleştirecek
Hyundai Asansör, Avrupa’daki ilk metro projesini İstanbul'da gerçekleştirecek

İstanbul Metrosu’nun Üsküdar – Ümraniye – Çekmeköy Hattı’nın asansör ve yürüyen merdivenleri, Hyundai Asansör tarafından yapılacak. Metro inşasının yüklenicisi Doğuş İnşaat’ın açtığı ihaleyi kazanan Hyundai Asansör, projenin tüm asansör ve yürüyen merdiven işlerini üstlendi.

Doğuş İnşaat’ın Üsküdar – Ümraniye – Çekmeköy Metrosu İnşaat ve Elektromekanik İşleri kapsamında yürüyen merdiven, yürüyen yol ve asansör temin ve montaj işleri için açtığı ihaleyi kazanan Hyundai Asansör ile Doğuş İnşaat arasında 15.07.2014 tarihinde imzalanan niyet anlaşması ile proje hazırlıklarına başlanıldı. Hyundai Asansör, 20 kilometrelik metro hattı üzerindeki 16 istasyonda yer alan toplam 250 üniteyi (189 adet yürüyen merdiven ve 61 adet asansör) temin edecek.

Hyundai Elevator Co. Ltd. CEO’su Martin Sangho Han, Hyundai Asansör Türkiye Genel Müdürü Hakan Ek ve Doğuş İnşaat Grubu Başkanı Gönül Talu’nun katıldığı imza töreninde söz alan Hakan Ek, “Bu proje, Hyundai Asansör’ün Avrupa’da aldığı ilk metro projesi olması itibariyle bizim için çok önemli” dedi.  Gönül Talu ise, Birlikte çalıştığımız iş ortaklarımızın güvenilirliği projenin başarısı için çok önemli. Bu anlayışla, bu büyük projenin asansör ve yürüyen merdivenleri ihalesini gönül rahatlığı ile Hyundai Asansör şirketine verdik. Hedefimiz projeyi 2015 sonuna yetiştirmektir” diye konuştu.

İmza töreninde bulunmak için Güney Kore’den Türkiye’ye gelen Martin Sangho Han da, “30 yıllık genç bir şirket olmamıza rağmen dünya pazarında yüzyıllık şirketlerle rekabet ediyoruz. Tüm projelerimizde olduğu gibi Doğuş İnşaat ile başlayacağımız bu projede de en yüksek kalitede ürün ve montaj desteği sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina