Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - Hyundai, Bauma 2019’da 15 farklı model sergileyecek
Hyundai, Bauma 2019’da 15 farklı model sergileyecek

Hyundai, Bauma 2019’da 15 farklı model sergileyecek

Fuarda ziyaretçilerini yeni kurumsal kimliği ile karşılayacak olan Hyundai, 6’sı yeni olmak üzere toplam 15 farklı modelini sergileyecek. ‘Hyundai Effect’ temasıyla müşterilerin gerek Hyundai makinelerinin gelişmiş teknolojisi gerekse satış sonrasında aldıkları etkin hizmet desteğiyle kendi işlerinde nasıl avantaj sağladıkları vurgulanacak.

Avrupa Birliği ülkelerinde 2019 itibariyle yürürlüğe giren Stage V egzoz emisyon standartlarını karşılayan yeni modellerden HX85A CR, HX220A L, HX300A L paletli ekskavatörlerle birlikte HL960A lastikli yükleyici ziyaretçilerle buluşacak. 1 tonluk HX10A ve 8,5 tonluk HX85A CR kompakt ekskavatör serisinin yeni modelleri olacak.

İnşaat ve madencilik sektörlerinin beklentileri doğrultusunda geliştirilen yeni 90 tonluk HX900 L, mevcut 80 tonluk R800LC-9’un yerini alacak. HX900 L, Hyundai’nin 120 tonluk R1200-9’dan sonraki en büyük modeli olacak.

Hyundai, makineleriyle müşterilerine geliştirilmiş yakıt verimliliği, daha fazla üretkenlik ve güvenlik sağlamak üzere geliştirdiği çeşitli teknolojileri de fuarda ön plana taşıyacak. Elektrikli Bağımsız Pompa Kontrolü (EPIC), Elektrikli Pozitif Debi Kontrolü (EPFC), otomatik güvenlik kilidi, Akıllı Çalışma Modu (IWM), uzaktan kapı kontrolü, vb.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina