Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2018
İş Makinası - Hyundai paletli ekskavatör serisinin yeni modeli Türkiye’de R350LC-9
Hyundai paletli ekskavatör serisinin yeni modeli Türkiye’de R350LC-9

Türkiye paletli ekskavatör pazarında önemli bir paya sahip olan Hyundai’nin yeni modeli R350LC-9, HMF Makina tarafından pazara sunuldu. Hyundai 9 Serisi ekskavatörlerin sahip olduğu konfor ve ekonomiyi kullanıcılara sunduğu vurgulanan yeni modelin, mevcut R320LC-9 ve R380LC-9 modellerinin bir bütünleyicisi olarak bu segmente yeni bir soluk getireceği belirtiliyor.

278 HP azami güç sağlayan 6 silindirli Cummins QSC motora sahip olan R350LC-9 paletli ekskavatör ilk aşamada 3,2 m arm ve 2,1 metreküp heavy duty kova seçeneğiyle pazara sunulacak.

Operatöre konforunu ve verimini artıran özellikler
Operatör konforunu en yüksek seviyede sunmak üzere tasarlanana R350LC-9’da ısıtmalı, süspansiyonlu koltuk, ayarlanabilir konsol ve kol dayamaları, elektronik klima, elektrikli – ısıtmalı yan aynalar bulunuyor. Hyundai 9 Serisi’nin ön plana çıkan geniş ve ferah operatör kabini ile geliştirilmiş hidrolik sistemine sahip olan makine 3 farklı çalışma modu ve operatör modu sayesinde operatör makinayı ihtiyaç duyduğu güce göre ayarlayabiliyor. Böylece yüksek iş verimliliği ile birlikte yakıt ekonomisi de sağlanıyor.

R350LC-9 paletli ekskavatörde kırıcı tesisatı standart olarak sunuluyor. Kırıcı hattı üzerindeki debi kabin içerisinde ekran üzerinden ayarlanabiliyor. Hyundai 9 serisi ekskavatörlerde bulunan otomatik rölantiye alma modu, makinanın güce ihtiyaç duymadığı durumlarda motor devrini kademeli olarak düşürerek gereksiz yakıt sarfiyatının önüne geçiyor. Viskoz fan kavrama özelliği de ihtiyaç duyulmadığında fan gücü ve devrini azaltarak yine yakıt tüketiminin azaltılmasını sağlıyor. Arm-bom rejenerasyon ve kule–bom önceliklendirme sistemleri de yakıt tüketimini azalttığı gibi iş verimliliğini de artırıyor.

Türkçe menü avantajı ve şifreleme ile ekstra güvenlik
Türkçe menülü 7 inç LCD ekran üzerinden makine bilgilerine erişilebiliyor. Gösterge paneli tamamen yenilenmiş ve yine LCD ekran üzerinden motor şifreleme sistemi aktif hale getirilerek, yetkisi olmayan kişilerin makinayı çalıştırmasının önüne geçilmesi sağlanmış.

Geniş açılan kapaklar sayesinde filtreler, sigortalar ve motor parçalarına ulaşım kolaylaştırılmış. Uydu takip sistemi ile makine çalışma bilgisi, yakıt tüketimi, bakım bilgilerine ulaşılabildiği gibi, belirtilen alanın dışına çıkılması durumunda makinanın çalışması engellenebiliyor. Geri görüş kamerası ekran üzerinden tek tuşla aktif hale getirilebiliyor.

Hyundai R350LC-9 Paletli Ekskavatör

  • Motor Cummins QSC – 378 HP
  • Hidrolik pompa Değişken debili pistonlu – 2*270 lt/dk
  • Bom / arm 6.450 mm / 3.200 mm
  • Kule dönüş hızı 9,2 devir/dk
  • Çalışma ağırlığı 34.200 kg


Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina