Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2014
İş Makinası - Hyundai yeni 9 serisi akülü forkliftler Türkiye’yi dolaşıyor
Hyundai yeni 9 serisi akülü forkliftler Türkiye’yi dolaşıyor

Geçtiğimiz sene sonunda müşterilerin beğenisine sunulan demo forkliftler, 2014 yılı boyunca 25 farklı şehir gezdi.

1,5 tondan 5 tona kadar geniş ürün yelpazesine sahip yeni 9 serisi forkliftler, 25 şehirde gıda, üretim-imalat, mermer-maden ve orman ürünleri gibi yoğun forklift kullanılan sektörlerde hizmet veren fabrika ve depolarda test edildi.

Hyundai iş makinelerinin Türkiye Distribütörü HMF Makina, 100. demosunu geçtiğimiz günlerde tamamladı. Demonun gerçekleştirildiği firmanın sahibi Ahmet Bey yaptığı açıklamada, “Hyundai markası zaten daha önceden bildiğimiz ve güvendiğimiz bir marka. Yeni akülü modelini test ettik, bir sonraki forklift ihtiyacımızda Hyundai’den şaşmayacağız.” dedi. Demo makineyi kullanan forklift operatörü ise, “Sürüş konforlu ve yüksek performans sahibi bir makine. Özellikle görüş açısı ve koltuk operatör düşünerek tasarlanmış. Çok beğendik.” diye konuştu.

Alternatif çalışma modları ile rakiplerine kıyasla daha fazla enerji tasarrufu sağladığı belirtilen yeni 9 serisi Hyundai akülü forkliftlerin, uzun süre kullanım olanağı ile operatörün çalıştığı alana göre çalışma modunu belirlediği, bu sayede hem makine hem de kullanıcı için büyük avantaj sağladığı bilgisi verildi.

Müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda tasarımlarını geliştiren HHI Endüstriyel Tasarım ve Araştırma Departmanı tarafından uzun çalışmalar sonunda geliştirildiği ifade edilen 9 serisi forkliftlerde görüş alanının yüzde 75 arttırıldığı vurgulandı. Dünyaca ünlü Red-dot Tasarım Ödülü’ne de layık görülen 9 serisi Hyundai forkliftlerin, günümüzün çevresel ve teknik güvenlik ihtiyaçlarını karşıladığından yenilikçi araştırma geliştirme alanı konusunda pek çok ödüle sahip olduğu kaydedildi. Özellikle geniş operatör görüş alanı ve ekipman kontrol sisteminin de makineleri çok daha güvenli ve verimli hale getirdiğine dikkat çekildi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina