Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2016
İş Makinası - İlgili Makina, Batı Karadeniz bölgesindeki hizmet kalite ve kapasitesini geliştiriyor
İlgili Makina, Batı Karadeniz bölgesindeki hizmet kalite ve kapasitesini geliştiriyor

2014 yılında Kastamonu merkez il olmak üzere Zonguldak, Karabük ve Bartın’ı kapsayan Batı Karadeniz bölgesinde ASCENDUM Makina’nın Satış Sonrası Yetkili Servisi olarak hizmete başlayan İlgili Makina, bölgede faaliyet gösteren tüm Volvo, SDLG ve Terex beko loder ürünleri için yedek parça satış, bakım ve servis hizmetlerini tek çatı altında sunuyor.

Yeni merkezde aynı anda 10 makineye hizmet verilebiliyor

Bölgede çoğalan makine sayısına bağlı olarak artan satış sonrası hizmet taleplerine daha etkin şekilde cevap verebilmek amacıyla servis merkezini büyüten İlgili Makina, 4 adet gezici servis aracı ve 9’u teknisyen olmak üzere toplam 12 personel ile hizmet veriyor.

İlgili Makina, daha önce aynı anda toplam 4 iş makinasına hizmet verilebilen merkez atölye kapasitesini yaptığı yeni yatırımla 10 adede çıkardı. Konsinye stoklarla başlanan yedek parça tedarik süreci, İlgili Makina’ya ait ek bir depo yapılması ile iyileştirildi. Hali hazırda arızalara göre yapılan etkin stok yönetimi sayesinde müşterilere en kısa sürede hizmet verilmesi hedefleniyor.

İlgili Makina Firma Sahibi Hüseyin Çorbacı

İlgi ile çalışarak müşterilerin çözüm ortağı olmak

Açılış Temmuz ayında gerçekleştirilen yeni servis merkezi hakkında konuşan İlgili Makina’nın sahibi Hüseyin Çorbacı; “Firma adımıza yakışır şekilde müşteriye gösterdiğimiz ilgi bölgede fark yaratmamıza ve bu noktaya gelmemizi sağladı. Amacımız, kendi iş yerimizde müşterilerimize daha kaliteli ve hızlı hizmet verebilmektir.” dedi. Müşteri beklentilerinin doğru yönetilmesi gerektiğini kaydeden Hüseyin Çorbacı, “Volvo kültüründen gelmemiz sebebiyle müşteri iletişimimize daima önem vermek, sorunları en kısa sürede gidermek ve çözüm ortağı olmak en büyük hedefimiz. Bu değerleri taşıyan ismimizin özelliğini yerine getirmek için ilgi ve alaka ile çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina