Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2015
İş Makinası - IMER-LT, 10.000’inci beton transmikserini üretti
IMER-LT, 10.000’inci beton transmikserini üretti

Türkiye ve Avrupa’nın lider transmikser üreticisi IMER-L&T, Aksaray’daki tesislerinde ürettiği 10.000’inci transmikserini Irmak Beton’a teslim etti.

Son olarak geçtiğimiz ay içerisinde İstanbul’da düzenlenen Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi’nin (ERMCO) ana sponsoru olarak dünya beton sektöründe dikkatleri üzerine çeken IMER-L&T, İtalyan IMER Group ile kurduğu ortaklığın üzerinden geçen 8 yılda üretim hacmi açısından Avrupa’nın en önemli transmikser üreticisi konumuna geldi. Firmanın günümüzdeki yıllık transmikser üretim kapasitesi 2.000 adedi buluyor.

Bu önemli kilometre taşı ile ilgili olarak bir açıklama yapan IMER-L&T İş Makinaları A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Şirket Ortağı Metin Uygur, şunları söyledi: “Bizim için değerli olan bu anı paylaşmış olduğumuz Sabri Irmak, Eşref Irmak ve Sait Gürsoy’a teşekkürlerimizi sunarız. Gerek satış sonrası servis organizasyonu, gerekse ürün kalitesi olarak kendimizi her geçen gün geliştirdiğimiz bu yolda 1.574 iş ortağımıza hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz.”

Bir zamanlar yurtdışından ithal ettikleri transmikserlerin bugün Aksaray’da üretilmesi ve özellikle Avrupa ülkelerine ihraç edilmesinin firma ve ülke adına önemli bir gelişme olduğunu vurgulayan Metin Uygur, şöyle devam etti: “Bu konuma gelmemizde firmamıza olan güvenin ve verilen desteğin çok önemli bir yeri vardır. Bu üretim adedini iş ortaklarımızla beraber çok daha yukarıya taşıyacağımıza inanıyorum.”

Irmak Beton Genel Müdürü Sait Gürsoy ise bu seneki ikinci ödüllerini IMER-L&T’den aldıkları için mutlu olduklarını belirterek “Irmak Beton; güçlenen üretimi, taşeronluk, taşıma ve pompalama filosuyla müşterilerine, önemli çimento fabrikalarının beton şirketlerine en iyi şekilde hizmet vermekte ve güç geçtikçe büyümektedir. Firma olarak toplam kalite kavramı içerisinde hareket etmeye çalışmakta ve özellikle makine seçimlerinde oldukça titiz davranmaktayız. Bu yüzden mikserlerdeki tercihimiz yenilikçi olması, teknolojiyi takip etmesi, hizmet sonrası etkinliği ve tecrübesi nedeniyle IMER-L&T’den yana olmuştur. 10.000’inci mikserin bize ait olmasının da ayrı bir uğur getireceğine ve ticari birlikteliğimizin daha da artan düzeyde devam edeceğine inanıyoruz.” dedi.

IMER-L&T Satış ve Pazarlama Sorumlusu Burcu Uygur, teslimat anısına Irmak Beton firmasına bir plâket verdi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina