Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2015
İş Makinası - IMER-LT, 2015’in ilk çeyreğinde transmikser üretimini yüzde 117 artırdı
IMER-LT, 2015’in ilk çeyreğinde transmikser üretimini yüzde 117 artırdı

Kurulduğu 2006 yılından bu yana ilk defa yılın ilk çeyreğinde tam kapasite üretim yapan IMER-L&T, piyasada artan talebe cevap verebilmek adına üretimlerini 2014 yılının ilk çeyreğine kıyasla yüzde 117 artırdı. Firma, bu süre içerisinde önemli projelere de teslimatlar gerçekleştirdi.

IMER-L&T’nin iş ortaklarından Ankara merkezli Birlik Beton, araç filosuna 8 adet MAN 32.360 TGS kamyona monteli 10 metreküp kapasiteli mikser ekledi. Birlik Beton Genel Müdür Yardımcısı İsmail Kahraman, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Firmamız Birlik Hazır Beton A.Ş., 1999 yılında Ankara Şaşmaz’da kurulan tesislerimizle her geçen gün değişen ve gelişen Ankara’mızda 16 yıldır büyük projelere imza atarak kaliteli hizmetine ara vermeden devam etmektedir. 2012 yılında almış olduğumuz 16 adet mikser yatırımlarımız 2015 yılında da ekonomimize katkı sağlamak, müşterilerimize kaliteli ve hızlı hizmet vermek için devam etmektedir. Gerek kalite gerekse satış sonrası servis hizmetlerinin çok iyi olması sebebiyle IMER-L&T marka mikser kullanmaktan son derece memnunuz.”

Birlik Beton’un yanı sıra yine Ankara merkezli Uysal Beton 14 adet, Baştaş Beton 34 adet ve Güven Beton ise 17 adet transmikser alarak filosunu yeniledi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina