Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2016
İş Makinası - İmser İş Makinaları Trakya Komatsu servis merkezi hizmete girdi
İmser İş Makinaları Trakya Komatsu servis merkezi hizmete girdi

Temsa İş Makinaları İstanbul yetkili servislerinden İmser İş Makinaları, ikinci şubesini Silivri’de devreye aldı. 2.200 metrekare kapalı, 1.750 metrekare açık alanı bulunan tesis, böylece tüm Trakya’ya daha kaliteli ve rahat bir hizmet sunacak.

Yeni tesisin açılış töreninde Temsa İş Makinaları yetkilileri ve müşteriler hazır bulundu. Temsa İş Makinaları Genel Müdürü Cevdet Alemdar, yaptığı konuşmada “Tüm yatırımlar makinelerimizin arkasında durma fikriyle yapılıyor. Biz makine satışı gerçekleştirmiyoruz, uzun dönem bir ilişki sunuyoruz. Her zaman makinelerimizin arkasındayız. Bu tesis de bunun çok iyi örneklerinden biri olacaktır.” ifadelerini kullandı.

İmser İş Makinaları Firma Sahibi Mesut Gürgen, İmser’in bugüne gelmesindeki ana faktörü şöyle özetledi: “Yapılmış olanlar, yapılabileceklerin en iyisi değildir, daima daha iyisini yapmak mümkündür. Bu şiarla hareket ediyoruz. Bu anlayışın bundan sonra da devam etmesi için gerekli donanım ve enerjiye sahip olduğumuzu düşünüyoruz.”

5 milyon TL’lik yatırımla kurulduğu belirtilen yeni tesiste, revizyonlar da dâhil olmak üzere makinelerle ilgili her türlü işlem yapılabilecek.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina