Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - IPAF’ın yeni CEO’su ve Genel Müdürü Peter Douglas oldu
IPAF’ın yeni CEO’su ve Genel Müdürü Peter Douglas oldu

IPAF’ın yeni CEO’su ve Genel Müdürü Peter Douglas oldu

Uluslararası Platform Federasyonu (IPAF), dünyanın dört bir yanından yaklaşık 50 adayın kapsamlı olarak değerlendirdiği işe alım sürecinin ardından yeni CEO ve Genel Müdürünün Peter Douglas olduğunu açıkladı. İngiltere merkezli çalışacak Douglas, görevine 1 Aralık 2019 itibarıyla başlayacak. IPAF, 15 yıl boyunca CEO’luk görevini yürüten Tim Whiteman ile geçtiğimiz aylarda yollarını ayırmıştı.

İşe alım sürecini değerlendiren IPAF Başkanı Norty Turner, “IPAF son yıllarda gittikçe güçleniyor, eğitim kurslarını yeni dillere ve e-öğrenime uygun olarak güncelliyor, sanal gerçeklik uygulamaları geliştiriyor ve heyecan verici yeni etkinlikler ortaya koyuyor. Peter’ın Birleşik Krallık’ta olması IPAF’ın küresel merkezini pekiştirecek, örgütün çekirdek pazarına ve üyeliğine hizmet desteği sağlayacak.

IPAF, 1983 yılında İngiltere’de kurulmasından bu yana dünya çapında bir federasyon haline geldi. Yeni bölgelere yayıldı ve şu anda 70 ülkede, birden fazla dilde eğitim, güvenlik rehberliği ve teknik uzmanlığı sağlıyor. Peter’ın ekibe katılması için kesinlikle heyecan verici bir zamandayız. Son yıllarda her zamankinden çok daha fazla PAL Kartı (Platform operatörünün yüksek standartlarda aldığını eğitimi belgeleyen lisans) teslim edildi. ” dedi.

Peter Douglas

Tim Whiteman’ın IPAF’tan ayrılmasının ardından geçici CEO’luk görevini yürüten ve işe alım sürecinde de yer alan Andy Studdert, “İşe alım sürecimizin, gerçekten etkileyici bazı adayları çektiğini, böylesi rekabetçi ve geniş kapsamlı bir araştırmanın ardından Peter'ın gelişmeye ve büyümeye devam eden IPAF’a liderlik etmek üzere seçildiğini doğrulamaktan memnuniyet duyuyorum. IPAF'ın öncülüğünü bu kadar nitelikli ve hevesli bir CEO'ya devretmekten onur duyuyorum. Peter’ın IPAF'ı bir sonraki mükemmellik seviyesine taşıyacağına inanıyorum.” açıklamasında bulundu.

IPAF’ın yeni lideri Peter Douglas ise yaptığı açıklamada, “Böyle iyi tanınan ve saygı duyulan bir küresel güvenlik, teknik ve eğitim organizasyonuna liderlik etme fırsatı bulduğum için çok mutluyum ve bundan onur duyuyorum. Bu heyecan verici rol için seçilmiş olmanın bir ayrıcalık olduğunu biliyorum. Uzmanlığımı ve fikirlerimi ortaya koyma fırsatı bulduğum için müteşekkirim.” dedi.

Sektörde yer alan herkesin IPAF ile birlikte çalışmasının önemini vurgulayan Douglas, “Dünya çapında yükseğe erişimin güvenli ve etkin kullanımını teşvik etmek ve yüksekte çalışan insanların gün sonunda evlerinde güvenli bir şekilde gidebilmelerini sağlamak çok değerli. Dünya çapındaki platform endüstrisini mümkün olduğu kadar güvenli hale getirmek için IPAF personeli ve endüstri meslektaşları ile çalışmak için sabırsızlanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina