Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2016
İş Makinası - İSDER'den CeMAT fuarlarına destek
İSDER'den CeMAT fuarlarına destek

Hannover'de 31 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen CeMAT fuarı esnasında, Deutsche Messe AG ve İSDER arasında önemli bir destek anlaşması imzalandı.

Deutsche Messe Kıdemli Başkan Yardımcısı Wolfgang Pech, Hannover Fairs Turkey Genel Müdürü Alexander Kühnel, İSDER Yönetim Kurulu Başkanı Ender Akbaytogan'un katılımıyla gerçekleşen imza töreniyle uluslararası CeMAT fuarları ve İSDER arasındaki işbirliği pekiştirildi. Bu anlaşmaya göre İSDER, başta Almanya, Çin, Hindistan, Brezilya, Endonezya olmak üzere 9 farklı ülkede düzenlenen CeMAT fuarlarını destekleyecek.

15 yıldan beri Materials Handling adı altında organize edilen taşıma, depolama, istifleme ve iç lojistik fuarı, 2017 yılı itibariyle CeMAT fuarları kapsamında "CeMAT Eurasia" adıyla gerçekleşecek. Fuar, 16-19 Mart tarihleri arasında WIN EURASIA Automation fuarı çatısı altında ziyaretçileriyle buluşacak. İnovatif ve enerji tasarrufu sağlayan forkliftler ve koridor taşıma araçları, karmaşık tam otomasyonlu taşıma sistemleri, raf ve depo sistemleri, en yeni sistem kumandaları ve lojistik bilişimi alanındaki tüm gelişmeler CeMAT Eurasia fuarında sergilenecek.

Deutsche Messe, dünya çapında gerçekleştirdiği CeMAT etkinlikleriyle intralojistik sektörüne en önemli pazarlarda olağanüstü platformlar sunuyor. Sektör, bu ticari fuarlar aracılığıyla ürünlerini ve inovasyonlarını ilgili ülkedeki ve bölgedeki hedef kitleye sunma şansı yakalıyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina