Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2016
İş Makinası - İSDER üyesi Still Arser’den mesleki eğitime destek
İSDER üyesi Still Arser’den mesleki eğitime destek

Malatya’da bulunan, Şehit Kemal Özalper Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Motorlu Araçlar Bölümü İş Makinaları Dalı laboratuvarına, mesleki eğitime destek kapsamında İstif Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Derneği İSDER üyesi Still Arser firması vasıtasıyla LPG forklift hibe edildi.

Şehit Kemal Özalper Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapılan forklift teslim törenine; Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Eğitim Ortamlarının ve Öğrenme Süreçlerinin Geliştirilmesi Daire Başkanı Yrd. Doç. Dr İbrahim Erdoğan, Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Bulut katıldı. Düzenlenen törende, İSDER’i temsilen İş Geliştirme Sorumlusu Abdullah Tuncer, Still Arser firması adına İş Geliştirme Sorumlusu Ayşe Kayhan, Finans Direktörü İlker Ünal, Bölge Satış Yöneticisi Halim Özsoysal ve Hüseyin Baykan yer aldı. Törene bölüm öğretmenleri ve öğrencileri de katılım gösterdi.

Still Arser firması adına söz alan İlker Ünal,  İSDER tarafından kendilerine ulaşan forklift talebini karşılamaktan memnuniyet duyduklarını ve 2016 yılında üyesi oldukları İSDER’in yürüttüğü mesleki eğitim projelerine destek vermeye devam edeceklerini açıkladı. Ünal, okul ile beraber bir Avrupa Birliği projesi gerçekleştirerek, öğrencileri ve öğretmenleri Almanya’ya eğitime götüreceklerini de belirtti.

İSDER adına programa katılan İş Geliştirme Sorumlusu Abdullah Tuncer, iş ve istif makinaları sektöründe nitelikli eleman yetiştirmek adına gerçekleştirilen proje kapsamında yer alan okullara hibe edilecek diğer ürünlerin müjdesini verdi.

Törenin sonunda, forkliftin anahtarı Still Arser bayilerini temsilen Hüseyin Baykan tarafından iş makinaları dalı şefi Hüseyin Rüzgar’a teslim edilirken, desteklerinden dolayı İSDER ve Still Arser firmasına birer plaket takdim edildi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina