Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2016
İş Makinası - İSDER, WIN Fuarlarına olan desteğini 2016 yılında da sürdürecek
İSDER, WIN Fuarlarına olan desteğini 2016 yılında da sürdürecek

İstif Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Derneği (İSDER) ile Hannover Messe Bileşim Fuarcılık, WIN Eurasia Automation 2016 etkinliği için yapacakları işbirliğine yönelik bir protokol imzaladı.

21 Ocak 2016 tarihinde düzenlenen imza törenine İSDER Başkanı Ender Akbaytogan, Başkan Yardımcısı Sönmez Yazıcı, Fuar Komitesi Üyesi Nüzhet Gökberk, Genel Sekreter Faruk Aksoy, Hannover Messe Genel Müdürü Alexander Kühnel ve Genel Müdür Yardımcısı Belkıs Ertaşkın katıldı.

17-20 Mart 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde bu yıl 23'üncüsü düzenlenecek olan Avrasya’nın önde gelen endüstri fuarlarından WIN Eurasia Automation; Otomasyon Eurasia, Electrotech Eurasia, Materials Handling Eurasia ve Hydraulic & Pneumatic Eurasia fuarlarını bir araya getiriyor. Etkinlik; kablolardan akışkan gücü teknolojilerine, sürücü teknolojilerinden yazılımlara, robot kollarından insansız forkliftlere bir fabrika için gerekli tüm çözümleri tek çatı altında ziyaretçilerine sunuyor. WIN Eurasia Automation 2015’i 4 gün boyunca 77,244 kişi ziyaret etmişti. İSDER üyelerinin katılım gösterdiği WIN Materials Handling; bünyesindeki depo raf sistemleri, forklift, konveyör ve personel yükseltici platform gibi farklı ürün grupları ile sanayinin taşıma, istifleme ve depolama alanlarındaki ihtiyaçlarına çözümler sunuyor.

İmza töreninde konuşan Hannover Messe Genel Müdürü Alexander Kühnel; “İSDER ile yapmış olduğumuz iş birliğinden fevkalade memnunuz. Geçen yıl yapılan iş birliği güzel sonuçlar verdiği için, hâlihazırda bugün burada devamını getiriyoruz. İki tane güçlü ortak birbirine güveniyor. Bu bağlamda, imzayı atıp birlikte çalışmak da bunun doğal bir sonucu. Çalışmada emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Başkanımız Sayın Ender Akbaytogan’a, Genel Sekreterimiz Sayın Faruk Aksoy’a, tüm İSDER ailesine ve tabi ki kendi takımıma da teşekkürlerimi belirtiyorum” dedi.

İSDER Yönetim Kurulu Başkanı Ender Akbaytogan de gerek Türkiye’de faaliyet gösteren üreticilerin gerekse ithalatçıların WIN Fuarlarına yıllardır katıldığını belirterek; “İSDER kurulduktan sonra, Win Fuarları ile kurmuş olduğumuz işbirliği dernek üyelerimizin lehine olmuştur. Bugün işbirliğimizi yenileyen sözleşmeyi imzalıyoruz. Bu sözleşmenin tüm taraflara faydalı olmasını temenni ediyoruz. Türk Makine Sektörünün 2023 yılındaki 100 milyar dolarlık ihracat hedefine ulaşabilmesi için bu tip fuarlar çok önemli. Sektörünün eksik yönlerini görmesi ve dünya pazarlarıyla işbirliğine girmesi açısından çok faydalı” şeklinde konuştu.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina