Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - IVECO Astra ve Allison birlikte çok daha güçlü
IVECO Astra ve Allison birlikte çok daha güçlü

IVECO Astra ve Allison birlikte çok daha güçlü

Ürdün’ün ağır yük taşımacılığı şirketi Orient Ağır Nakliye, filosunu Allison tam otomatik şanzıman donanımlı IVECO ağır hizmet kamyonları ile güçlendirdi. Dünyanın en zorlu şantiyelerinde güçlerini birleştiren Allison Transmission ve IVECO Astra, Ürdün'deki Attarat Um Ghudran petrol madeni ve elektrik santrali projesinin yanı sıra Tanzanya'da bulunan Kinyerezi doğalgaz santrali şantiyesinde de yer alıyor.

Allison tam otomatik şanzıman, tekerleklere daha fazla güç sağlamak, yüksek yol tutuş, manevra kabiliyeti ve hızlı ivmelenme sunmak için motor torkunu sarsıntısız bir şekilde arttırıyor. Allison şanzıman donanımlı Astra HD9 kamyonların kullanım kolaylığı, sürücünün vites değiştirme endişesi yaşamadan yol koşullarına konsantre olmasını sağlıyor.

 

Allison Transmission Uygulama Mühendisi Bruno Re yaptığı açıklamada; “300 tonun üzerinde yük çeken sürücüler, salyangoz hızında ilerlemek zorunda kalıyor. Uzun mesafelerdeki eğimleri ve aşırı sıcakları aşmak için yüksek kapasiteye ihtiyaçları oluyor. Allison şanzımanlar, bu görevleri yüksek performans ile yerine getiriyor.” dedi.

 Astra araçları, Ürdün'ün elektrik santralinde 327 tonluk bir buhar jeneratörü dahil olmak üzere çeşitli ağır iş ekipmanlarını taşımak için kullanılıyor. Zorlu arazi koşullarında çalışan çekiciler; maden ağzını oluşturmak, kazan temellerini inşa etmek ve diğer altyapı ihtiyaçlarını karşılamak gibi ağır görevlerde çalışıyor.


Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina