Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2014
İş Makinası - İZSU, 2015 yılında 350 adet iş makinesi alacak
İZSU, 2015 yılında 350 adet iş makinesi alacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, yatırımlar için 2015 yılı bütçesinden 593 milyon lira kaynak ayırdı. Bu yıl planlanan yatırımlar arasında ise yeni ilçeler için 350 adet iş makinesi alımı dikkat çekiyor.

Büyükşehir sınırlarına bağlanan 9 yeni ilçeyle birlikte hizmet sınırları genişleyen İZSU (İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi), alacağı 350 adet iş makinesiyle hizmet kapasitesini artıracak. 2004-2014 yılları arasında kente 1 milyar 586 milyon liralık yatırım yapan İZSU’nun 2015 toplam bütçesi 1 milyar 605 milyon TL olarak belirtiliyor.

İZSU Genel Müdürlüğü yetkililerinin verdiği bilgiye göre 2015 yılında Yeni Foça, Tire ve Türkelli atık su arıtma tesislerinin temeli atılacak. Çiğli Atık Su Arıtma Tesisi’nin kapasitesini artıracak 4. faz inşaat çalışmaları ise bu yıl tamamlanacak. Kentin artan nüfusunun su ihtiyacını karşılamak için yatırımların aralıksız sürdüğünü belirten yetkililer, “Hizmetlerimize her geçen gün bir yenisini ekleyerek çalışmalarımıza devam ediyoruz. İzmirlilere kesintisiz ve güvenli su vermenin mutluluğunu yaşıyoruz.” ifadelerinde bulundu.

2015 yılında Gördes Barajı Kavaklıdere İçme Suyu Arıtma Tesisi ve Menemen, Çandarlı, Foça, Mordoğan ve Halkapınar’da yeni içme suyu arıtma tesisleri, kanalizasyon bakım, onarım ve yenileme hizmetleri, içme suyu şebeke ve iletim hattı yapımı, dere ıslah ve korkuluk yapımı, kanalizasyon şebeke ve toplayıcı hatların yapımı gibi yatırımlar da bulunuyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina