Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2020
İş Makinası - İhracatını %18 arttıran HİDROMEK, şampiyonlar listesinde 42 basamak yükseldi
İhracatını %18 arttıran HİDROMEK, şampiyonlar listesinde 42 basamak yükseldi

İhracatını %18 arttıran HİDROMEK, şampiyonlar listesinde 42 basamak yükseldi

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından her yıl yapılan ve firmaların ihracat performanslarına göre sıralandığı “Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısı” araştırmasının 2019 yılı sonuçları açıklandı. İhracatını yüzde 18 artıran HİDROMEK, ihracat şampiyonları listesinde geçen yıla göre 42 basamak yükselerek 196’ncı sırada yer aldı.

HİDROMEK WEST ile Avrupa’daki yetkili bayi yönetimi ve satış sonrası hizmetlerini yürüten HİDROMEK, Rusya’da HİDROMEK RUS, Tayland’da HİDROMEK Construction Equipment Thailand (HCE) ve Japonya’da HİDROMEK JAPAN firmaları ile bu faaliyetlerini sürdürüyor.

Satış sonrası hizmetlere büyük önem veren HİDROMEK, 80’den fazla ülkede bulunan yetkili bayileri ve yurt dışında bulunan 100’ü aşkın servis noktası ile müşterilerine yedek parça ve servis hizmetini hızlı bir şekilde sunuyor.

HİDROMEK’in başlıca ihracat pazarları arasında Cezayir, Bulgaristan, Tunus, Güney Afrika, Arjantin, Filipinler, Endonezya, Şili, İspanya, İsveç, Fransa ve Avustralya yer alıyor. Firma, 2018 yılında giriş yaptığı Çin, Avustralya, Yeni Zelanda ve Filipinler pazarlarında konumunu güçlendirmeyi hedefliyor.

HİDROMEK’in günümüzde 6 kıtada 100’den fazla ülkede makineleri çalışıyor. Sektörde 42 yıllık üretim tecrübesini mühendislik, tasarım ve AR-GE gücü ile birleştiren firma, bir yandan bayi ağını, bir yandan da ürün gamını genişleterek ve üretimini artırarak talepleri tek çatı altında karşılamayı ve küresel endüstrideki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina