Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - İMDER Bauma’da küresel sektörle bir araya geldi
İMDER Bauma’da küresel sektörle bir araya geldi

İMDER Bauma’da küresel sektörle bir araya geldi

İş ve inşaat makinaları sektörünün ülkemizdeki öncü kuruluşu Türkiye İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği (İMDER), dünyanın her yerinden sektör profesyonellerini, satın alma yetkililerini ve global iş makinaları firmalarını bir araya getiren sektörün en önemli organizasyonlarından Bauma Münih Fuarı’na katıldı. Fuara,

İMDER üyeleri arasından; Betonstar, Elkon, E-Berk, E-Mak, ELS Lift, Hidrokon, Hidromek, Palme Makina, MST, Titan ve Tünelmak olmak üzere 11 firma katıldı. Firmalar ileri teknoloji ve gelişmiş tasarım ürünü makina ve ekipmanları ile Türk makina sektörünün gelişimini ve kalitesini tüm dünyaya bir kez daha gösterdi. Fuarda Türk firmaları uluslararası alanda yeni iş birliklerine de imza attılar. Sektörün önemli oyuncularını Türkiye’de yatırıma ve üretime davet eden İMDER yetkilileri, fuar sırasında katıldığı etkinliklerde Türk makina sektörünü tanıttı.

İMDER’den yeni üyelerine ziyaret

İMDER fuar boyunca, karşılıklı görüşmelerin de yer aldığı yoğun bir toplantı süreci geçirdi. Dünya üzerindeki pek çok noktada kardeş derneği ve çözüm ortağı bulunan İMDER, fuar sırasında bu dernekler ve kurumlar ile bir araya geldi. İMDER, Amerika Makina ve Ekipmanları Üreticileri Derneği (AEM), Çin İş Makinaları Derneği (CCMA), Kore İş Makinaları Derneği (KOCEMA), İtalyan İş Makinaları Derneği (UNACEA), Brezilya İnşaat ve Maden Teknolojileri Derneği (SOBRATEMA), Uluslararası Platform Federasyonu (IPAF) ve iş makinaları global araştırma şirketi Off-Highway Research ile görüşmeler yaptı. Toplantılarda İMDER, bu dernekler ve kurumlar ile 2019 yılında ortak olarak gerçekleştireceği faaliyetleri üzerine değerlendirmelerde bulundu, hedef pazarların mevcut durumunu ve gelecek beklentisini değerlendirerek planlamalar yaptı.

İMDER yetkilileri, aynı zamanda fuarda beton makinaları alanında köklü bir geçmişe sahip olan yeni üyesi Elkon Makina ile iş makinaları için güç aktarım organları, şasi sistemleri, güvenlik ve elektrikli sürüş teknolojileri üreten Almanya merkezli yeni üyesi ZF’yi de ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina