Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2017
İş Makinası - İnşaat sektörünün önemli paydaşları Ford Trucks’ta buluşuyor
İnşaat sektörünün önemli paydaşları Ford Trucks’ta buluşuyor

Türkiye’de yer alan önemli altyapı ve ulaşım projelerinde yer alan inşaat ve müteahhitlik firmalarından Ford Trucks’ı tercih edenler ürünlerini teslim almaya devam ediyorlar. Son olarak Referans Holding 40, Tunacan İnşaat ise 30 Ford Trucks alımı gerçekleştirdi.

Ford Trucks’a büyük “Referans”
Kuzey Marmara Otoyolu ve 3. Havaalanı gibi ülke çapındaki en önemli altyapı ve ulaşım projelerinde çalışan Referans Holding, filosuna 40 adet Ford Trucks 4142 D ekledi. Referans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Servet Uçar, düzenlenen teslimat töreninde gerek Ford Trucks’tan gerekse de kendilerine hizmet veren Ford Trucks Çetaş Bayi’den memnuniyetlerini dile getirdi. Ford Trucks Türkiye Direktörü Serhan Turfan ise projelerin zorlu şartlarını çok iyi bildiklerini, motor performansı, artırılmış çekiş gücü ve dayanıklı şasisiyle Ford 4142D’lerin her şartta Referans Holding’in hizmetinde olacağını sözlerine ekledi.

Tunacan İnşaat’da Ford Truckslar arttı
1998 yılından bu yana çok sayıda ulusal ve uluslararası projede yer alan Tunacan İnşaat ise 30 adet Ford Trucks 4142D alımı yaptı. Kamyonların İstanbul ile İzmir arasındaki ulaşımı 3,5 saate indirecek İstanbul-İzmir Otoyolu projesinde çalışacağı belirtildi. Düzenlenen törene, Tunacan İnşaat Genel Müdürü Ferhat Tuna ile birlikte Ford Trucks Satış Bölge Müdürü Mete İnceer, Ford Trucks Bayisi Büyükkarcı Otomotiv Satış Müdürü Şükrü Yılmaz ve Satış Danışmanı Ulaş Karabiber katıldı.

Ford Trucks 6. Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nın sonuçları açıklandı
Ford Trucks Sanat Atölyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen, Ford Trucks 6. Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nın kazananları belli oldu. Bu yıl, "Kamyoncunun Hayatı, Yollar Sizin Gözünüzle Daha Çekilir Olsun" temalı 700’e yakın eserin yarıştığı yarışmada birinciliğe layık görülen eser Sakarya’dan İhsan Korkut’un eseri oldu. İkincilik ödülünü; Van’dan Ahmet Fatih Sönmez, üçüncülük ödülünü ise Kocaeli’de Ahmet Turan Kural aldı. Mansiyon Ödülünü Bursa’dan Aykut Papur alırken, Ford Trucks Özel Ödülünü Kocaeli’den İlhan Kılınç, Jüri Özel Ödülü’nü ise İzmir’den Serkan Ülker almaya hak kazandı. Yarışmanın jürileri arasında da Coşkun Aral, Murat Gür, Nevzat Gür gibi fotoğrafçılar yer aldı. Yarışmada birinci İhsan Korkut 5.000 TL, ikinci Ahmet Fatih Sönmez 3.000 TL ve üçüncü Ahmet Turan Kural ise 2.000 TL’nin sahibi oldu. Yarışmada, Mansiyon Ödülü, Ford Trucks Özel Ödülü, Jüri Özel Ödülü’nü almaya hak kazananların her biri ise 1.000 TL para ödülü kazandı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina