Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2023
İş Makinası - İŞ MAKİNALARI SEKTÖRÜ İÇİN YEPYENİ BİR PAZAR YERİ makinamax.com
İŞ MAKİNALARI SEKTÖRÜ İÇİN YEPYENİ BİR PAZAR YERİ makinamax.com

İŞ MAKİNALARI SEKTÖRÜ İÇİN YEPYENİ BİR PAZAR YERİ

www.makinamax.com

Sadece iş makinaları için online ilan ve hizmet platformu olarak profesyonel bir ağ oluşturmayı hedefleyen Makinamax.com, sektöre yeni bir soluk getirmek için yayın hayatına başladı.

İş makinaları ticaret ve hizmetlerinin lider, yenilikçi ve en güvenilir teknoloji platformu olmak vizyonu ile kurulan Makinamax.com, yeni fonksiyonlarla kullanıcılarının deneyimini iyileştirmeyi amaçlıyor.

Bünyesinde bulundurduğu hizmetlerle birlikte gönderilen her ilan ile tek tek ilgilenerek, iş makinası ve ekipmanlara ihtiyaç duyanların işine yarayacak çözümler sunan Makinamax.com, hemen her alanda çalışan iş makinaları için ilan verilebilen, kategori yapısı olarak benzerlerinin ötesinde, daha detaylı ve istenilen makina özelliklerinin anında filtrelenebildiği önemli özellikleri bir araya getiriyor.

Geniş müşteri ağı ve hızlı nakde çevirme imkânı

Makinamax.com, iş makinası ve ekipmanlarının alım satım süreçlerinde, ekspertiz hizmetlerinden servis süreçlerine kadar uzanan tüm konularda kullanıcılarına yardımcı oluyor. İş makinalarını hızlı bir şekilde nakde çevirmek için teklif alınabildiği gibi, satış sürecinde karşılaşılabilecek risk ve problemlerle uğraşmadan zamandan tasarruf sağlanıyor.

Makinamax.com ile satılmak istenen makinaya anında teklif alınabiliyor ve çok kısa süre içerisinde nakde çevrilebiliyor. Ayrıca, geniş makina sahiplik ağı ile satın almak üzere iş makinası arayanlar için tedarik yapma imkânı da sunuluyor.

Sağladığı ürün ve hizmetler ile satış süreçlerini güven ortamı içeresinde kolaylaştıran Makinamax.com, bütün bu hizmetleri, sektörde deneyimli kadrosuyla kullanıcılara sunuyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina