Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2022
İş Makinası - İş ve endüstri makineleri kiralamada MachineGo devri başladı
İş ve endüstri makineleri kiralamada MachineGo devri başladı

İş ve endüstri makineleri kiralamada MachineGo devri başladı

Paylaşım ekonomisine yönelik önemli bir girişim olarak hayata geçen MachineGo, ihtiyaç duyulan tüm iş ve endüstri makinelerini, www.machinego.com internet sitesi üzerinden kiralık makine arayanların hizmetine sunuyor. Makinesini kiraya vermek isteyenler de bu platform üzerinden yeni müşterilere ulaşabiliyor.

İş ve endüstri makinelerine yönelik olarak kapsamlı ve dinamik pazar yeri olarak tanımlanan MachineGo, düzenlenen bir tanıtım etkinliğiyle hizmete açıldı. Çalık Grup, Mitsubishi, AktifBank, GAP İnşaat, Çalık Enerji, Workindo, NKolay, Secom, Sigortayeri ve Aktif Ventures gibi önemli şirketlerden üst düzey yöneticilerin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, sektörün ihtiyaçlarına yanıt vermeyi hedefleyen MachineGo’nun kullanımı ve sunduğu avantajlar tanıtıldı.

En doğru makineye en uygun fiyatla ulaşma imkânı

Türkiye çapında aktif olarak hizmet vermeye başlayan MachineGo, inşaat ve endüstri makinelerinin kiralanmasında yenilikçi ve dinamik çözümler sunuyor. Makine kiralamak isteyenler, www.machinego.com sitesine girerek talep oluşturuyor. MachineGo ekibi müşterinin temel ihtiyaçlarını belirleyerek, gerekirse yerinde ekspertiz yapıyor. Edinilen bilgiler ışığında kullanıcının en doğru makineye, en uygun fiyata ulaşması için makine sahipleri ile iletişime geçerek fiyat bilgisi topluyor. Toplanan fiyat bilgileri çoklu teklif usulü ile kullanıcıyla paylaşılıyor ve kullanıcı kendisine sunulan firmalar arasından nihai kararını veriyor.

Sistem daha şimdiden 2.000’den fazla makine alternatifi sunuyor

Kişisel veri gizliliğini gözeterek hayata geçirilen MachineGo hem makine kiralayan hem de kiracı açısından mümkün olan en iyi çözümü sunmaya odaklanıyor. Sektörü yakından tanıyan deneyimli ekibi ile hayata geçirilen MachineGo sayesinde, Türkiye’nin dört bir yanından iş ve endüstri makinelerinin kiralanma sürecinin kolaylaştırılması hedefleniyor. Sistem, kısa süre içerisinde 2.000’den fazla makineyi kayıt altına aldı. MachineGo, deneyimli ekibiyle altyapısını ve kullandığı web platformunu da aşama aşama geliştirerek Türkiye genelinde makine tedariki konusunda en kapsamlı ve kurumsal hizmeti sunmayı planlıyor. Benzer iş modelinin Almanya, Türkmenistan gibi coğrafyalarda da uygulanmasının hedeflendiği belirtiliyor. Firma yetkilileri, böylece biraz da göz ardı edilmiş olan iş ve endüstri makineleri tedarikinin dijital ve global hale getirilmesinin, verimliliğin ve hizmet kalitesinin artırılmasının amaçlandığını açıkladı.

Fotoğraftakiler (sağdan sola)

Cenk HÜRKAL, İş Geliştirme Direktörü

Hikmet ÖZGÖZEN, MachineGo Genel Müdürü 

Enes SUCAKLI, Müşteri İlişkileri ve Operasyon Yöneticisi

Anıl ATASOY, İş Geliştirme Yöneticisi

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina