Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2022
İş Makinası - İSVEÇ ÇELİK ÖDÜLÜ 2023 İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI
İSVEÇ ÇELİK ÖDÜLÜ 2023 İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

İSVEÇ ÇELİK ÖDÜLÜ 2023 İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

Sadece kendi işini veya sektörünü değil, aynı zamanda toplumu da geliştirmeye yönelik yenilikçi çelik çözümlerini 21'inci kez onurlandırmaya hazırlanan, çelik sektörünün en prestijli uluslararası ödülü “İsveç Çelik Ödülü 2023” için başvurular açıldı.

Tüm dünyadan başvuruları kendine çeken İsveç Çelik Ödülü'nün amacı, mühendislere, tasarımcılara ve mucitlere çeliğin sınırsız potansiyelini keşfetmede daha da ilerlemeleri için ilham vermek olarak açıklanıyor. Yarışma ve etkinlik toplantısı, daha iyi bir dünya yaratabilecek yenilikçi çözümlerin paylaşılmasını teşvik ediyor.

İsveç Çelik Ödülünün, inovasyonu ve iyi mühendisliği takdir eden bir ödül olduğunu belirten İsveç Çelik Ödülü Jüri Başkanı ve SSAB'nin Araştırma ve İnvoasyon Bölüm Başkanı Eva Petursson. "Çeliğin sınırlarını gerçekten zorlayan ve sürdürülebilir ya da dijital bir dokunuşa sahip olan çözümler arıyoruz" ifadelerini kullandı.

Tüm kişilere, şirketlere ve kurumlara açık olan İsveç Çelik Ödülü yarışması, seçilen çelik sınıfının özelliklerinin önemli bir inovasyona nasıl katkıda bulunduğunu en iyi şekilde ortaya koyan yöntem veya ürün için veriliyor.

Başvuru için son tarih: 18 Ocak 2023

Bağımsız jüri, her başvuruyu inovasyon, yaratıcılık, sürdürülebilirlik, performans ve rekabetçilik düzeyi açısından inceliyor. Çevreyi, dijital çözümleri ve ekonomideki yeni trendleri ele alan başvurular özellikle teşvik ediliyor.

İsveç Çelik Ödülü'nün kazananı, ödül belgesinin yanı sıra, heykeltıraş Jörg Jeschke'nin yapıtı olan bir heykel kazanacak ve medyanın yoğun ilgisiyle karşılanacak. İsveç Çelik Ödülü etkinliğiyle birlikte SSAB de hayır kurumlarına 100.000 İsveç Kronu tutarında bağış yapacak. Ödül, dünyanın dört bir yanından meslektaşların yeni çelik teknolojilerini ve yenilikçi uygulamaları öğrenmeye, ağ oluşturmaya ve ilham almaya geldiği İsveç Çelik Ödülü 2023 etkinliği kapsamında, 10-11 Mayıs tarihlerinde İsveç Stokholm kentinde duyurulacak.

Kuralların tamamını öğrenmek, önceki finalistler hakkında bilgi edinmek ve başvuruda bulunmak için başvuru sahipleri şu adresi ziyaret edebilir: www.steelprize.com/apply Değerlendirme için tüm başvuruların 18 Ocak 2023 tarihine kadar teslim alınmış olması gerekiyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina