Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2020
İş Makinası - İtalya'daki Samoter Fuarı 2021 yılına ertelendi
İtalya'daki Samoter Fuarı 2021 yılına ertelendi

Samoter Fuarı 2021 yılına ertelendi

Her 3 yılda bir İtalya’nın Verona şehrinde düzenlenen ancak bu yıl Covid-19 salgını sebebiyle gerçekleştirilemeyen 31. SaMoTer ve 9. Asphaltica fuarları, 2021 yılının mart ayında gerçekleştirilecek.

Veronafiere tarafından düzenlenen, inşaat ekipmanları ve yol altyapısına yönelik bu iki fuarı, 3-7 Mart 2021 tarihleri arasında ziyaretçileriyle buluşacak.

Her zaman olduğu gibi sektörün iyiliği için müşterilerinin sesine kulak verdiklerini belirten Veronafiere CEO’su Giovanni Mantovani, “Tüm ortaklarımızla birlikte, Mart 2021'in başlangıcını SaMoTer ve Asphaltica'yı organize etmek için en iyi zaman olarak belirledik. Bu sadece bir ‘pit-stop’, motorlar hala çalışır durumda. Böylece tüm sektör paydaşlarımızla birlikte önümüzdeki yıla hazırlanıyoruz. İlk fiziksel aşama zaten Ekim ayında planlandı. Yeni 2021 tarihleri, iki etkinliğin Avrupa'da inşaat dünyası için belirli ticaret fuarlarının takvimini ilk kez başlatacakları anlamına gelecektir. Bu etkinliklerin yeniden planlanması, büyük uluslararası gruplar ve sponsorlar açısından daha geniş bir temsil gücü sağlayacak ve böylece, en azından Kurtarma Fonu tarafından sağlanan kaynaklar sayesinde şantiyelerin yeniden başlamasının ardından pazardaki toparlanmayı destekleyecektir" ifadelerini kullandı.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina