Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2017
İş Makinası - JCB 540-200 LOADALL, Düzce’deki kullanıcılarla buluştu
JCB 540-200 LOADALL, Düzce’deki kullanıcılarla buluştu

STFA grup şirketlerinden SİF İş Makinaları, JCB teleskobik yükleyicilere olan yoğun konsantrasyonunu sürdürüyor. Dünyanın ilk ve tek rotasyonsuz 20 metre erişimli teleskobik yükleyicisi olduğu ifade edilen JCB 540-200 LOADALL tanıtım etkinliğinin sonuncusu, Düzce’deki Türkiye’nin ilk teleskobik yükleyici durağında gerçekleştirildi.

Türkiye teleskobik yükleyici pazarındaki yerini 2015’te alan JCB Loadall 540-200’ün tanıtımları, 2016 boyunca da devam etti. 17-18 Kasım 2016 tarihlerinde yoğun ilgi altında düzenlenen aktivitede 540-200 modelinin yanı sıra 14 metre erişimli 540-140 ve 17 metre erişimli 540-170 modellerinin de tanıtımı yapıldı. Makinelerin performansı, dönüş kabiliyeti, konforu ve gücü gösterilerle gözler önüne serildi.

Zorlu koşullarda test edildi

Müşteri günleri etkinliğinin düzenlenmesiyle ilgili Düzce’den çok fazla talep geldiğini belirten SİF İş Makinaları Teleskobik Yükleyiciler ve Endüstriyel Ürünler Ürün Müdürü Mustafa Çağa, Türkiye’nin ilk teleskobik yükleyici durağındaki ilk etkinliği gerçekleştirmekten duydukları mutluluğu dile getirirken “Düzceli müşterilerimiz, özellikle 540-200 modelini çok merak ediyorlardı, ancak sadece İstanbul Orhanlı’da bulunan Genel Müdürlüğü’müze gelerek makineyi görebilme imkânı bulabiliyorlardı. Müşterilerimiz, etkinlik sayesinde makineleri kendi çalışma şartlarında test etme imkânı bulabildi.” şeklinde konuştu. Zorlu koşullarda makineleri zorlamaları için müşterileri teşvik ettiklerinin altını çizen Çağa, “Sonuçta bir yatırım yapacaklar ve bu makine ekmek tekneleri olacak.” dedi.

Gösteri ve demoların dışında JCB Loadall modellerinin teknik özellik ve üstünlükleri de katılımcılarla paylaşıldı; 540-200 EN 15000 güvenlik sistemi, 540-200’e özgü rejeneratif hidrolik sistem, hidrolik olarak makine içerisinden ataşmanları değiştirebilme özelliği, “Side-Shift” olarak tabir edilen forklift çatalının sağa-sola kaydırılabilmesi, 4x2 sürüş modu özelliği, ön cam ve tavan cam koruma barlarının sağlayacağı faydaların, operatörler tarafından pozitif yorumlar aldığı belirtildi.

 

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina