Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2014
İş Makinası - JCB Operatör yenilendi
JCB Operatör yenilendi

SİF İş Makinaları, başta operatörler olmak üzere iş makineleri sektörü çalışanlarının kullanımına yönelik geliştirdiği jcboperator.com sosyal ağını yeniledi.

STFA Yatırım Holding grup şirketlerinden SİF İş Makinaları, Nisan 2013 yılında hayata geçirilen ve bu kısa süre zarfında bine yakın üyeye sahip olan “JCB Operatör” adlı sosyal medya platformunu sürekli geliştirmeye devam ediyor. Üyelerin sektöre yönelik ihtiyaçlarına cevap verebilmeyi ve kendi aralarında iletişim kurarak sosyalleşmelerini amaçlayan sitede üyeler artık kendi aralarında mesajlaşabiliyor, fotoğraf ve video paylaşabiliyor.

SİF İş Makinaları Genel Müdürü Cüneyt Divriş, iş makineleri sektöründe çalışanların gereksinimlerini karşılamak üzere hayata geçirdikleri “JCB Operatör” adlı proje için, Yakın zamanda birçok örneğine şahit olacağımızı düşündüğüm jcboperator.com gibi sektörel sosyal ağ siteleri, internetin ve kullanım amaçlarının her geçen gün değiştiğinin ve değişmeye devam edeceğinin önemli birer göstergesi. Düşünün ki, sadece iş makinesi sektörüne özel yeni bir sosyal ağ kuruldu. jcboperator.com ile sektörde bir ilke imza atmış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi. Divriş, sektörde operatörleri hep ön planda tutan ve onlara artı değerler kazandıran SİF İş Makinaları’nın her daim sıkıntıları gidermeyi, ihtiyaçlara cevap vermeyi amaçladıklarını ifade etti.

İş makineleri sektöründe yer alan ya da iş makinelerine meraklı herkesin ücretsiz üye olabileceği, Facebook bağlantı özellikli site, daha çok Linkedin ve Facebook gibi popüler sosyal ağları andırıyor. Siteye üye olanlar, diğer üyelerle kişisel bilgilerini, iş tecrübelerini ve fotoğraflarını paylaşabiliyor. Her ay belli kriterler doğrultusunda bir üyenin “Ayın Operatörü” seçildiği ve ödüllendirildiği sitede tüm üyeler, ilan panosunda yer alan “Makina Satıyorum”, “İş Arıyorum” ve “Operatör Arıyorum” gibi bölümlerden ihtiyaçları olan konuyla ilgili taleplerini duyurup takip edebiliyor, siteye yeni eklenen forum bölümünde de diğer üyelerle fikir alışverişi yapabiliyor ve bilgi paylaşabiliyor. Aynı zamanda, iş makinesi bakımı ve kullanımı, iş makinelerinin servis manuelleri, leasing ile iş makinesi alım ve satımı, tarım, inşaat gibi farklı sektörlere yönelik iş makinelerinin doğru seçimi ve verimli kullanımıyla ilgili çeşitli teknik bilgiler de sitede yer alıyor.

Keyifli uygulamaların da yer aldığı site, kullanıcıların talepleri doğrultusunda daha da gelişmeyi ve daha büyük kitlelere hitap etmeyi amaçlıyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina