Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2017
İş Makinası - JCB, platform pazarında önemli bir oyuncu olmaya hazırlanıyor
JCB, platform pazarında önemli bir oyuncu olmaya hazırlanıyor

Son yıllarda büyük önem kazanan personel yükseltici platform sektörüne kayıtsız kalmayan JCB, başlangıçta 9 yeni akülü makaslı modelle sektöre giriş yapacak. Şirket, 2017 sonu itibariyle makaslı, eklemli, teleskobik bomlu grubunda toplam 27 ürünle sahne almayı planlıyor.

JCB, yılda yaklaşık 130 bin adet satılan ve 8 milyar dolar yıllık gelirin olduğu sektörden pay almak için kapsamlı bir çalışma içerisine girdi. JCB’nin, bu iş için özel bir departman kurduğu belirtiliyor. Platform pazarının küreselliğine değinen JCB Başkanı Lord Bamford, sektörün JCB’nin büyümesi için önemli fırsatlar sunduğunu belirtti. Bamford, “Sektördeki müşteriler, artık daha yüksek standarda sahip ürünlerle güvenilir bir alternatife sahip olacaklar. İyi tanıdığımız kiralama müşterilerine böyle bir fırsat sunduğumuz için çok memnunuz.” dedi.

Yılsonu itibariyle 4,6-13,8 m arasında 9 akülü ve 3 dizel makaslı, 14,9-24,6 m arasında 4 dizel ve 1 akülü eklemli ve 20,6-41,6 m arasında 10 dizel teleskobik bomlu platform pazara sunulacak. Kiralama firmaları ve müteahhitlerin ihtiyaçlarını karşılayacak ürünler, başlangıç olarak İngiltere, Fransa, Almanya ve Kuzey Amerika’da kullanıcılarla buluşacak. LiveLink uydu takip sisteminin, bomlu makinelerde standart, makaslılarda ise isteğe bağlı sunulacağı kaydediliyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina