Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2015
İş Makinası - JCB, tek kalemde 1.550 adet makine siparişi aldı
JCB, tek kalemde 1.550 adet makine siparişi aldı

JCB, İngiltere'nin en büyük ekipman kiralama firmalarından biri ile 50 milyon £ değerinde bir anlaşma yaparak, tek seferde en büyük siparişlerinden birine daha imza attı. A-Plant firması, geçtiğimiz yıl gerçekleşen 35 milyon £ değerindeki 1.000’den fazla makina siparişinden sonra bu yıl 1.550’den fazla makina satın aldığını duyurdu.

25 yıl önceki ilk makinasını JCB’den satın alan A-Plant’ın 10.000 adet JCB marka makinaya ulaşmasını da sağlayan bu anlaşmanın, firma için bir dönüm noktası anlamına geldiği belirtildi. Üretim hattında yerini alan yeni siparişlerin teslimatlarının ise 2015 yılı boyunca devam edeceği bildirildi.

Anlaşmanın mikro, mini ve midi ekskavatörler, Loadall diye tabir edilen teleskobik yükleyiciler ile paletli ekskavatörleri içerdiği ifade edildi. Ayrıca A-Plant’in, bu yılın başında piyasaya sunulan JCB Site Dumper ürünlerinden de filo alımı gerçekleştirdiği, bütün makinaların JCB Bayisi GREENSHIELDS aracılığı ile teslim edildiği kaydedildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan JCB CEO'su Graeme Macdonald, "Bu sipariş JCB’nin kazandığı en büyük siparişlerden biri olduğu için çok önemli. A-Plant’ın böyle geniş bir ürün yelpazesi için JCB’yi tercih etmiş olmasından dolayı çok mutluyuz." dedi.  A-Plant Pazarlama Direktörü Asif Latief ise, “JCB ürünleri ile gerçekleştirdiğimiz bu en büyük sipariş, müşterilerimize sektörün en genç filoları ile hizmet sunma gayreti içerisinde olmamızın da bir göstergesidir.” diye konuştu.

FTSE-100* endeksine dâhil Ashtead Group plc şirketinin bir parçası olduğu vurgulanan A-Plant’in, ülke çapındaki 135’ten fazla servis noktası ve 2.700 'den fazla çalışanı ile İngiltere'nin en büyük makina kiralama şirketlerinden biri olduğu ve inşaat, endüstri, özel sektör, altyapı, müteahhitlik, kamu gibi sektörlerde faaliyet gösteren 30.000’in üzerinde müşterisine hizmet verdiğine dikkat çekiliyor.

* The Financial Times Stock Exchange 100 Index

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina