Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2021
İş Makinası - JCB’ye tek kalemde 2.100 makinelik dev sipariş
JCB’ye tek kalemde 2.100 makinelik dev sipariş

JCB’ye tek kalemde 2.100 makinelik dev sipariş

Kiralama şirketi Sunbelt Rentals UK, 65 milyon pound değerindeki 2.100 adet makineyle, JCB’ye İngiltere’de tarihindeki en büyük siparişi verdi.

İngiltere’nin en büyük ekipman kiralama firmasının verdiği siparişte, tamamı JCB’nin Staffordshire’daki tesislerinde üretilen JCB Loadall telehandlerlar, mini ve midi ekskavatörler, mini damperler, paletli ekskavatörler ve engebeli arazi forkliftleri yer alıyor. Sunbelt ayrıca JCB’nin 2017 yılından bu yana pazara sunmakta olduğu personel yükselme platformlarında da 350 adet sipariş etti.

Sunbelt Renatls UK, ülke genelindeki 200 kiralama merkezi ve 250.000’den fazla ekipmanıyla müşterilerine hizmet sağlıyor. Firma, daha önce A-Plant olan unvanını, 2020 yılında ABD’deki kardeş şirketiyle uyumlu olacak şekilde güncellemişti.

Bu önemli sipariş anısına, JCB CEO’su Graeme Macdonald ile aynı fotoğraf karesinde buluşan Sunbelt CEO’su Andy Wright, sektördeki en genç ve inovatif ekipman parkına sahip olmak istediklerini belirterek şunları söyledi: “JCB ürün hattı, İngiltere’deki müşterilerimiz için son derece yüksek kalite ve çözümler sağlıyor. Salgın süresince güçlü şekilde çalıştık ve bu önemli sipariş bundan sonrası için İngiltere’deki pazar liderliğimizi geliştirmemize destek olacak.”

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina