Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - Jungheinrich ve Riwal kiralamada güçlerini birleştiriyor
Jungheinrich ve Riwal kiralamada güçlerini birleştiriyor

Jungheinrich ve Riwal kiralamada güçlerini birleştiriyor

İntralojistik çözümleri alanında dünyanın ilk üç şirketi arasında gösterilen Jungheinrich; yüksekte çalışma platformları, teleskopik yükleyiciler ve depo ekipmanları alanında uzmanlaşan Hollanda merkezli kiralama firması Riwal ile uluslararası kiralama hizmetlerinde iş birliği yapacak.

İş birliği kapsamında Jungheinrich, lojistik merkezleri için Riwal’in personel yükseltme platformlarını kullanacak, Riwal ise diğer segmentlerde müşterilerine Jungheinrich marka forkliftler sağlayacak. Böylece iki şirket, global anlamda müşterilerine tek bir hizmet noktası üzerinden geniş bir ürün yelpazesi ile çözüm sağlayabilecek. Hali hazırda Hollanda, Belçika, Slovenya ve Almanya'da faaliyet geçen program, 2019 yılı içerisinde diğer ülkelere de yaygınlaştırılacak.

Anlaşma sonrasında açıklama yapan Riwal Operasyon Direktörü Pedro Torres, “Riwal, bu anlaşma sonucunda müşterilerimize daha geniş bir ekipman yelpazesi sunabilmekten mutluluk duyuyor ve güçlü olan Jungheinrich gibi lider bir firma ile iş birliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz.”

Jungheinrich AG Kiralama Direktörü Kerk Wichmann: “Müşteri odaklılık Jungheinrich'in esas anahtarı. Riwal ile çalışarak, pazara genişletilmiş ve optimal olarak koordine edilmiş bir ürün portföyü ile hizmet verebiliriz. Bu ortaklık, forklift ve erişim ekipmanları kiralamayı müşterilerimiz için çok daha kolay ve daha verimli hale getirecek. Aynı kurumsal değerleri paylaştığımız Riwal ile çalışarak yeni iş fırsatlarını değerlendirmeyi hedefliyoruz.”

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina