Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2015
İş Makinası - Kiralama dünyasının devleri İstanbul’da buluşacak
Kiralama dünyasının devleri İstanbul’da buluşacak

İstif Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Derneği (İSDER) tarafından organize edilen “İş ve İstif Makinaları Kiralama Zirvesi”, 13 Ekim 2015 Salı günü The Green Park Hotel Pendik İstanbul’da sektör liderlerini bir araya getirecek.

Giderek gelişen kiralama sektörünün ve yenilikçi yaklaşımların nabzını tutmak üzere düzenlenen İş ve İstif Makinaları Kiralama Zirvesi’nde, ilk kez uluslararası düzeyde konuklarını ve iş ortaklarını ağırlamaya hazırlanan İSDER, böylelikle finansman ve son kullanıcıyı bir araya getirerek ortak sorunlara cevap aranmasını, kiralamanın yaygınlaştırılmasını, uluslararası bir ölçümleme standardı getirilmesini ve sektördeki büyük potansiyelin ortaya çıkmasına destek olmayı hedefliyor.

600’e yakın üst düzey katılımcı ağırlanacak

Etkinlik; forklift, personel yükseltici, mobil vinç, kule vinç, iş makinaları, kompresör, jeneratör alanındaki sektör katılımcıları ile yatırımcıları, kiralama yapan profesyonelleri, firma üst düzey yöneticilerini, yönetim kurulu üyelerini, firma sahiplerini, CEO'ları ve karar vericileri Avrupa’dan davet edilecek yöneticiler ile aynı platformda buluşturmayı planlıyor.

Zirvede; Ritchie Bros., United Rentals, Loxam, Hertz, Boels, Cramo, Loxam gibi kiralamada dikkat çeken firma yetkililerinin konuşmacı olarak yer alması planlanıyor. ERA – Avrupa Kiralama Federasyonu,  ARA- Amerikan Kiralama Derneği, IPAF- Uluslararası Personel Yükseltici Platform Federasyonu, TOKKDER- Tüm Oto Kiralama Kuruluşları Derneği tarafından desteklenen organizasyon; açılış konuşmaları ve 2015 Yılı Sektör Değerlendirmesi ile başlayacak. Avrupa'da oldukça gelişmiş bir pazar olan kiralama sektörünün detaylarından bahsedilecek oturumlar sonrasında katılım gösterenlere sertifika verilecek. Etkinlik, Networking Kokteyl ile sektörün önemli temsilcilerine keyifli bir akşam yaşatacak.

Zirve programı:

İkinci Oturum (09:00 - 12:00)

- Açılış Konuşmaları / 2015 Yılı Genel Sektör Değerlendirilmesi

- Sektörel Sorunlar Paneli

- Öğle Yemeği

İkinci Oturum (14:00 - 18:00)

- Kiralama ve Ekonomi

- İşte Sağlık ve Güvenlik Paneli

- Kahve Molası

- Otomotiv Sektöründe Kiralama

- Kullanıcı Paneli 

Networking Kokteyli (19:00 - 21:30)

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina