Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2017
İş Makinası - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de HİDROMEK’in yeni motor greyderini tercih etti
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de HİDROMEK’in yeni motor greyderini tercih etti

Daha önce HİDROMEK’ten HMK 62 SS mini kazıcı yükleyici, HMK 102 B Alpha A8 kazıcı yükleyici ve HMK 370 LC HD paletli ekskavatör alımı yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, makine parkına, HMK 600 MG motor greyderi de kattı. Böylelikle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karayolları Genel Müdürlüğü’ne satılan HİDROMEK greyderlerden sonra alım yapan ilk belediye oldu.

HİDROMEK İstanbul Anadolu Bölge Yöneticisi Kulu Kaya, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, HİDROMEK’i tercih etmesinin öncelikli sebebinin üretim teknolojisinin üst düzeyde olması ve kullandıkları ürünlerin performansı olduğunu belirtti. Bunun yanı sıra, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin yerli üretimi desteklemek istemesi, servis konusunda HİDROMEK’in sunduğu hizmetlerden memnun kalmaları ve yedek parça temin süresinin kısa olması da alım kararını etkileyen faktörler arasında olduğu belirtildi.

HİDROMEK 600 MG greyderi yol bakım onarım ve karla mücadele işlerinde kullanacak olan belediye, makineyi DMO (Devlet Malzeme Ofisi) kanalıyla satın aldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden bir ekibin greyder alımı öncesinde HİDROMEK fabrikasını ziyaret ettiği ve fabrikada kullanılan üretim teknolojisinin üst düzeyde olmasının ürünlere olan inançlarını arttırdığı ifade ediliyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina