Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - Komatsu akıllı teknolojilerini Bauma'da sergileyecek
Komatsu akıllı teknolojilerini Bauma'da sergileyecek

Komatsu akıllı teknolojilerini Bauma'da sergileyecek

Yeni nesil akıllı makine teknolojileriyle inşaat sahalarındaki verimliliği arttırmaya odaklanan Komatsu, ‘Smart Construction’ vurgusuyla fuarda en son dijital ve çevreye yönelik ürün, hizmet ve teknolojilerinin ilk tanıtımını gerçekleştirecek. Komatsu’daki bu yeniliklerin; makine sahipleri, operatörler ve tüm inşaat sektörü açısından bir dönüm noktası olacağı belirtiliyor.


Çok amaçlı kullanıma yönelik MR-5 Serisi mini ekskavatörlerden güçlü PC4000’e, 8 Serisi kazıcı yükleyicilerden 11 Serisi ekskavatörlere ve 8 Serisi yükleyicilere kadar tüm son Komatsu ürün gamı, güvenlik ve konfor özellikleri ön planda olmak üzere gözler önüne serilecek.

İlk olarak 2013 yılında tanıtılan Komatsu Akıllı Makine Kontrol Sistemi, fuardaki demo sahasında birçok ekskavatör ve dozer üzerinde uygulamalı olarak gösterilecek olan son versiyonuyla inşaat sahalarındaki verimlilik standartlarını yükseltecek.

İş makinelerinin geleceği olarak gösterilen elektrifikasyon alanındaki çalışmalarını yıllardır sürdüren Komatsu, fuarda sergileyeceği en son modeli HB215LC-3 ve en büyük modeli olan HB365NLC-3 ile hibrit ekskavatör teknolojisinin ekonomikliğini, ekolojik avantajlarını ve uygulanabilirliğini kanıtlamış oluyor.
Fuarda satış öncesi ve sonrasına yönelik müşteri destek faaliyetleri de paylaşılacak. İdeal filo tavsiyeleri, Komatsu CARE, KomVision ve artık tüm Komatsu makinelerinde standart olarak sunulan KOMTRAX uzaktan takip ve yönetim sistemi gibi konu başlıkları uzmanlar tarafından ilgilenenlere detaylarıyla sunulacak.

Madencilik sektörüne yönelik sunulan yeni makineler arasında PC4000-11 shovel ekskavatör ön plana çıkacak. Operatöre 360 derecelik ‘kuş gözü’ görüş açısı sağlayan KomVision gibi birçok yenilik bu makinede standart olarak sunuluyor.

Yine 55 ton kapasiteli HD465-8 ve 63 ton kapasiteli HD605-8 model yeni Komatsu rijit kaya kamyonları da arttırılmış motor gücü, düşük yakıt tüketimi ve yenilenen operatör platformlarıyla maden sahalarındaki verimliliği arttıracak.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina