Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2018
İş Makinası - Komatsu greyder ailesinin en küçüğü Türkiye turunda
Komatsu greyder ailesinin en küçüğü Türkiye turunda

Temsa İş Makinaları, Komatsu’nun Türkiye şartları için, özellikle kent içi operasyonlarda kullanılmak üzere geliştirdiği GD535-5 modeli ile Türkiye turuna başladı.

Temsa İş Makinaları, müşterileri yerinde ziyaret ederek Komatsu GD535-5 modeli ile tanıştırmayı hedefliyor. Bu kapsamda her müşteriye 2-3 gün ayıran Temsa İş Makinaları, greyder üzerinde müşterileri bilgilendirecek bakım ve kullanım demoları düzenlemeye başladı. Demo ziyaretleri kapsamında sahada yapılan ölçümler sonrasında Komatsu GD535-5 greyderin üretim, yakıt ve performans ölçümleri de müşteriye raporlanacak.

İlk demonun adresi Artvin oldu
Serinin en küçüğü olan 14 ton sınıfındaki GD535-5’in; kompakt yapısı, cazip ilk alım fiyatı ve ekonomik işletme maliyetleriyle Artvin’deki ilk demo ziyaretinden olumlu not aldığı belirtildi. Özellikle kamu-belediye operasyonlarında etkin bir greyder olması beklenen ve Türkiye şartları için geliştirilmiş olan bu küçük modelin, bir büyük model olan GD555-5 ile aynı ana komponentlere sahip olduğu ve sağladığı yüzde 15’e kadar yakıt tasarrufu ile müşterilere avantaj sunduğu vurgulanıyor.

1 Mart tarihinde Artvin İl Özel İdaresi ile başlayan Türkiye turunun, Nisan ayının sonuna kadar süreceği bildiriliyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina