Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2023
İş Makinası - KOMATSU, YENİ NESİL ÜRÜN VE HİZMETLERİYLE İZMİR MARBLE FUARINDA
KOMATSU, YENİ NESİL ÜRÜN VE HİZMETLERİYLE İZMİR MARBLE FUARINDA

KOMATSU, YENİ NESİL ÜRÜN VE HİZMETLERİYLE İZMİR MARBLE FUARINDA

Yeni nesil iş makinası modelleri ve yepyeni hizmet çözümleriyle iş makinaları sektöründe yepyeni bir dönemi başlatan ve Komatsu, bugün açılan İzmir Mermer Fuar’ındaki yerini aldı.

Komatsu daha önce gerçekleştirmiş olduğu lansman etkinliğiyle birlikte tamamıyla yenilenen ürün grubunu ve yeni hizmet modellerini iş ortaklarına tanıtmıştı. Komatsu yeni nesil makineleri için sunmuş olduğu daha az yakıt tüketen yeni motor teknolojisi, 3 yıl / 6.000 saat ücretsiz bakım ve komponent garantisiyle kullanıcılara işletme giderlerini düşürme fırsatı sunduğu gibi, işletmelere projelerini daha hızlı tamamlama kolaylığı da sunuyor.

Yeni Nesil Komatsu iş ve maden makineleri ilk defa 26-29 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen İzmir Mermer Fuarı’nda ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. AA 306 numaralı stantta yerini alacak Komatsu ayrıca mermer ve maden sektöründe faaliyet gösteren işletmecilerin temsilcilerine yönelik sektörel çözüm paketlerini tanıtıyor. Operatör konfor ve verimliliği göz önünde bulundurularak tasarlanan yeni nesil Komatsu kabinleri ise kullanıcılar tarafından stantta yakından incelenebiliyor.

Marubeni Dağıtım ve Servis güvencesi ile iş makinaları pazarında geniş ürün yelpazesini ve özel çözümlerini kullanıcılarla buluşturan Komatsu, 1983 yılında bu yana Türkiye’de faaliyet gösteriyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina