Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2016
İş Makinası - Konya’nın yol, su ve yeşil alan işlerinde Hidromek ekskavatörleri çalışacak
Konya’nın yol, su ve yeşil alan işlerinde Hidromek ekskavatörleri çalışacak

Hidromek, Türkiye’nin en yüksek yüzölçümüne sahip şehri Konya’ya 7 adet paletli, 1 adet lastikli ekskavatör olmak üzere toplam 8 adet makine teslimatı gerçekleştirdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi, ihale sonucunda ihtiyaçlarına en uygun iş makinesini paletli ekskavatörlerde HMK 220 LC ve lastikli ekskavatörlerde HMK 200 W olarak belirledi. Yeni belediye kanununa göre görev içeriklerinde genişleme yaşayan Konya Büyükşehir Belediyesi’nin, yönetimsel olarak 7 bölgede bulunan yol, su, yeşil alan uygulamalarında kullanmak üzere açtığı iş makinesi ihalesini Hidromek kazandı.

Konya Büyükşehir Belediyesi adına görüşülen Konya Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Şube Müdürü Mustafa Kara, ihalenin yüksek dayanıklılık, düşük yakıt tüketimi ve servis kolaylığı gibi kriterlere dayandığını söyledi. Kara, ihale sonucunda belirlenen markanın yerli marka olmasının Türkiye ekonomisine de büyük katkı sağladığını belirtti. Düzenlenen törende Konya Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Levazım ve Ayniyat Şube Müdürü Mustafa Kara’nın yanı sıra Destek Hizmetleri Daire Başkanı Selami Uğur, Atölye ve Tamirhane Müdürü Ertan Güneş, Hidromek Ankara Bölge Uzman Satış Yetkilisi Oğuzhan Bilici ve Konya Yetkili Servisi Gül-Sa Ltd. Şti. Firma Sahibi Memiş Güler de bulundu.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina