Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2017
İş Makinası - Kramer ve John Deere arasında tarıma yönelik iş birliği
Kramer ve John Deere arasında tarıma yönelik iş birliği

Bir Wacker Neusoun SE şirketi olan Kramer-Werke GmbH, John Deere ile stratejik bir iş birliği kurmaya karar verdi. Şirketler arası uzun vadeli bir çalışma oluşturmayı amaçlayan bu ittifak, Kramer marka malzeme elleçleme ekipmanlarının John Deere bayileri aracılığıyla tarım sektörüne yönelik satışını kapsıyor.

Kramer’in Almanya’daki tesislerinde üretilen ve “green line” olarak da bilinen kompakt tarım ürünleri, dört tekerden dönüşlü 9 lastikli yükleyici, 4 teleskobik lastikli yükleyici ve 9 telehandler modelini içeriyor. Portföy, ayrıca geniş ataşman, aksesuar ve yedek parça seçenekleri de sunuyor. İş birliğinin, ilk etapta Avrupa’ya odaklanacağı, sonrasında ise BDT ülkeleri, Kuzey Afrika ve Orta Doğu’ya doğru genişleyeceği belirtiliyor.

Daha önce Ağustos ayı içerisinde görevinden ayrılacağı açıklanan Wacker Neuson CEO’su Cem Peksağlam, konuya ilişkin yaptığı açıklamada kazan-kazan şeklinde yapılacak iş birliğinin, Kramer’in tarımdaki yerini daha da genişletmesine yardımcı olacağını belirtti. Peksağlam, John Deere’ın güçlü olduğu pazarlarda Kramer ile büyüyeceklerini ifade etti.

John Deere’ın bu uzun dönemli iş birliğini güçlendirmek adına Kramer-Werke GmbH’nin hissedarı olmayı planladığı açıklandı. Anlaşma, ilgili rekabet kurumlarının onayını takiben hayata geçecek.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina