Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2015
İş Makinası - Liebherr, 250 tonluk yeni mobil vinci LTM1250-5.1’i tanıttı
Liebherr, 250 tonluk yeni mobil vinci LTM1250-5.1’i tanıttı

Dünya genelindeki müşterilerini Almanya Ehingen’deki üretim tesislerinde düzenlediği bir etkinlikte ağırlayan Liebherr, pazardaki en güçlü beş akslı mobil vinç olduğu belirtilen 250 ton sınıfındaki yeni mobil vinci LTM1250-5.1’i ilk kez gözler önüne serdi.

Yeni LTM1250-5.1, Liebherr’in tek motor konseptine sahip olan üçüncü modeli olma özelliği taşıyor. Makinede çok fonksiyonlu katlanabilir jib’e ek olarak, 50 metrelik sabit jib özelliği de sunuluyor.

Liebherr’in yenilikçi VarioBase ve ECOmode özellikleri sayesinde operatörün makineyi çok daha güvenli ve verimli şekilde kullanabildiği belirtiliyor.

VarioBallast Liebherr için yeni bir özellik olarak dikkat çekiyor. Yeni LTM1250-5.1 modeli, 5,58 ve 4,78 metrelik iki farklı balast radyusu ile kullanılabiliyor. Liebherr, balast radyusunu kolay ve çabuk şekilde ayarlayabilmeyi sağlayan özel bir çözüm geliştirdiğini açıkladı. Balast radyusu, mekanik olarak dönen balast silindirleri aracılığıyla 800 milimetre azaltılabiliyor. Bu çözümün, yeni 250 tonluk bu modelin dar koşullarda kullanılabilmesini sağladığı ifade ediliyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina