Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2018
İş Makinası - LiuGong 60’ıncı yılını 6 yeni modelle kutladı
LiuGong 60’ıncı yılını 6 yeni modelle kutladı

1958’de kurulan ve 1966’da Çin’in ilk modern lastikli yükleyicisini üreten LiuGong, 60’ıncı yılını pazara sunduğu 6 yeni modelle taçlandırdı. Firma, lastikli yükleyicilerden personel yükseltme platformlarına, asfalt kazıyıcılardan forkliftlere, 19 farklı gruptan oluşan geniş ürün yelpazesi ile dünya genelindeki etkinliği her geçen gün artırıyor.

60’ıncı yıl vesilesi ila pazara sunulan yeni modeller arasında 886H lastikli yükleyici, 990F paletli ekskavatör, B170DL dozer, 4180D greyder, TC800C araç üstü vinç ve S935 model şeker kamışı harman makinesi bulunuyor.

Yeni 886H lastikli yükleyicinin, akıllı uzaktan kontrol sistemi ve akıllı kova kontrol sistemi ile hem sektör hem de LiuGong açısından önemli bir dönüm noktası olacağı belirtiliyor. Akıllı kova kontrol sistemi sayesinde operatörün sadece malzemeye girmek üzere kovayı alçalttığı, akıllı sistemin malzemeye girişi hissederek kalan işlemleri kendisinin yaptığı belirtiliyor. 2.000 metreye kadar mesafede etkili olan akıllı uzaktan kontrol sisteminin ise makinenin tehlikeli sahalarda kullanılabilmesine olanak sağlayacağı ifade ediliyor.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina