Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - LiuGong, Vizyon 2020 temasıyla Avrupa Bayi Konferansı düzenledi
LiuGong, Vizyon 2020 temasıyla Avrupa Bayi Konferansı düzenledi

LiuGong, Vizyon 2020 temasıyla Avrupa Bayi Konferansı düzenledi

Çinli iş makineleri üreticisi LiuGong, Avrupa operasyonları için merkezi konumda olan Polonya’da Vizyon 2020 temasıyla Avrupa Bayi Toplantısı düzenledi. LiuGong’un Avrupa bayileri, endüstri birliklerinin liderleri, iş ortakları, hükümet yetkilileri, LiuGong liderleri ve çalışanların katıldığı toplantıda; firmanın geleceğe yönelik izleyeceği yol haritası ‘Vizyon 2020’ açıklandı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan LiuGong Grubu Başkanı Zeng Guang, “Biz küresel bir şirketiz ama yereli korumak işimiz için kilit bir faktör. Bu toplantı benim için çok önemli çünkü bana hem pazarlarımızı daha iyi tanıma hem de sizlerle birebir konuşma fırsatı veriyor. LiuGong olarak Ar-Ge, kalite geliştirme, teknoloji ve inovatif yatırımlarımızı önemli ölçüde artırdık. Makinelerimizi Avrupa’da tasarlama ve üretmenin yanı sıra Avrupalı iş ortaklarımıza; müşteri memnuniyetini en üst seviyeye dayalı sürdürülebilir ve kârlı bir iş geliştirerek onları desteklemeyi taahhüt ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Vizyon 2020’ye dair açıklamalarda bulunan LiuGong Avrupa Başkanı Howard Dale, “Vizyon 2020, yatırım planımızı sunmak ve ikincisi de bayilerimizle birlikte pazar fırsatlarından yararlanabilmek için işimizi hızlandırmakla ilgili iki önemli taahhüt sunuyor. LiuGong’un küresel büyüme hedeflerinde Avrupa’daki başarımız çok önemli bir konumda. Bunun anahtarı en yüksek düzeyde müşteri memnuniyeti sunmamıza yardımcı olmak için 5 aşamalı bir yatırım planımız var. Bu plan kapsamında; üretim, satış ve yedek parça, Avrupa Genel Merkezi, kullanıcılar ve en önemlisi de Ar-Ge bulunuyor. Avrupa’da başarılı ve uzun vadeli bir oyuncu olmak konusunda kararlı olduğumuz için bugüne kadar bu beş alanda önemli yatırımlar yaptık. Kompakt ekskavatörler, lastikli orman ekskavatörleri ve yıkım ekskavatörleri gibi yeni segmentlere giriyoruz. Bu segment odağı ile ağımızı daha fazla genişleteceğiz ve müşterilerimize daha az yatırımla daha fazla iş elde eden ürünler sunacağız. Yedek parça kapsamını genişletmek için de önemli yatırımlar gerçekleştirdik.” dedi.

“LiuGong’da inovasyon kopyalamıyoruz, yaratıyoruz”

Birleşik Krallık’ta ekskavatörler için yeni bir Ar-Ge merkezi kurma sürecinde olduklarını açıklayan Dale, bu yatırımla birlikte müşterilerin ihtiyaçlarını önceden tahmin etmeye sağlayacaklarını belirtti. Dale, “LiuGong’da inovasyon kopyalamıyoruz, yaratıyoruz. Ürünlerimizi Avrupa’da tasarlıyor ve üretiyoruz ve onları Avrupa standartlarına göre test ediyor. Çinli bir marka için Avrupa’ya fazlasıyla hakimiz. Bu bir şans eseri değil. Müşterilerimizi dinliyoruz ve çok çalışıyoruz.” dedi.

LiuGong, etkinlik kapsamında yeni Avrupa Eğitim Merkezi’nin de açılışını gerçekleştirdi. Eğitim merkezinde Vizyon 2020’ye uygun olarak bayiler için LiuGong ürünleri hakkında özel eğitim programları düzenlenecek. Eğitim merkezi hakkında bilgi veren LiuGong Avrupa Başkan Yardımcısı Hakan İlhan, “Bayilerimizle ortak başarımız, müşterilerimize gerçek değer yaratabilmemize bağlı. Bu sebeple organizasyon kapsamında müşterilerimizin ihtiyaçlarının nasıl değiştiğini anlamak üzere sektörün uzmanlarıyla bir araya geldik. Liugong uzmanlarımız da bu değişime Ar-Ge ve diğer fonksiyonlarımızla nasıl proaktif bir şekilde cevap verdiğimizi göstermek üzere buradalar. Burada ayrıca müşteri odaklı yaklaşımımızı kilit alanımız inşaat sektörüne de gösteriyoruz. Satış organizasyonunu geliştirmek bizi müşterilerimize daha da yaklaştıracak.” diye konuştu.

Off-Highway Research, Tierra Telematik ve Mascus gibi dünyanın önde gelen endüstri markalarından konuşmacılar da toplantıda yaptıkları konuşmalarda LiuGong ile ortak çalışmaları hakkında bilgi verdi. Toplantıda ayrıca LiuGong’un ormancılık, yıkım, madencilik ve taş ocağı sektörlerine yönelik 2020 Vizyon’u kapsamındaki çalışmaları hakkında sunumlar gerçekleştirildi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina