Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2017
İş Makinası - LiuGong’tan Avrupa’da iki büyük açılış
LiuGong’tan Avrupa’da iki büyük açılış

LiuGong, Avrupa Bölgesel Genel Merkezi ve Yeni Avrupa Üretim Hattı’nın açılışını yaptı. Açılışlar sayesinde Avrupa pazarına ve küresel ticaretinde büyüme hedefleniyor.

İnşaat ekipmanları üretiminde küresel liderlerden olan LiuGong, şirketlerinin ilk bölgesel genel merkezini Polonya’nın Varşova şehrinde açtı. Üretim kapasitelerini arttıracak yeni fabrikası ise Yine Polonya’nın Stalowa Wola şehrinde kuruldu. Çekirdek kadronun Avrupa’daki merkez noktaya yönlendirilmesiyle işbirliği ve iletişimi arttırmayı ve bu sayede müşterilere ve distribütörlere daha etkili hizmet sunmayı amaçlayan şirket, Avrupa’daki varlıklarını güçlendirmeyi hedefliyor.

LiuGong Avrupa ve Luigong Dressta Machinery Başkanı Howard Dale, “Avrupa’da büyümek için çok önemli bir fırsat. LiuGong, ürün ve hizmetlerini sürekli geliştirmeye ve bu bölgedeki işlerini büyütmeye kararlı, bu arzuyu desteklemek için burada genel merkezimizi açtık” dedi.

Genel merkeze ek olarak açılan fabrikada ise Dressta’nın dozer ve boru döşeyici işletmelerine destek olunacak ve Avrupa’da satılacak olan LuiGong tekerlekli yükleyicileri ve ekskavatörleri üretilecek.

LiuGong Dressta Machinery, iki açılışı da kutlamak için müşterilerin, bayilerin, üst yönetimin ve yerel devlet adamlarının katıldığı iki günlük etkinlik düzenledi. Etkinliğe katılanlar yeni tesisler hakkında bilgilendirilirken kutlamalar da düzenlendi.

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina