Forum Makina
Forum Makina
HABER MERKEZİ

Seçimlerinizi yaparak tüm haberlerimize ulaşabilirsiniz.

HABER ABONELİĞİ

Sektördeki gelişmeler, yeni ürünler ve aktivitelerle ilgili olarak bizden düzenli bilgilendirme mailleri almak için
abone olunuz.

HABERLERİMİZ
2019
İş Makinası - Manitou, yüksek çalışma platformlarındaki kapasitesini arttırıyor
Manitou, yüksek çalışma platformlarındaki kapasitesini arttırıyor

Manitou, yüksek çalışma platformlarındaki kapasitesini arttırıyor

Saha elleçleme ekipmanlarının önde gelen küresel tedarikçilerinden Manitou Grup, yüksekte çalışma platformları üretimi için yeni bir tesis kuruyor. Tesisin temeli Manitou Group Başkan ve CEO’su Michel Denis ile Yönetim Kurulu Başkanı Jacqueline Himsworth’un katılımıyla atıldı.

Fransa’nın Maine- et- Loire şehrine bağlı Cande komününde başlayan proje, firmanın ilk platform üretim tesisine 3 kilometre mesafede bulunuyor. 26 milyon avroluk bütçeyle 80.000 m2’lik alan üzerine kurulan tesisin 2021’in ilk çeyreğine kadar tamamlanması planlanıyor.

Mevcut Candé tesisinin yöneticisi aynı zamanda gelecekteki tesisin de yöneticisi olacak Sylvain André yaptığı açıklamada, “Platform pazarı, grubun büyümesi adına önemli bir kaldıraç, aynı zamanda pazardaki müşterilerimizin çoğunluğunu oluşturan çok sayıdaki kiralama şirketine de hitap ediyor. Yeni tesis ile engebeli arazi platformlarına özel modern bir üretim gerçekleştirirken, mevcut tesisimizde ise endüstriyel platformlarımıza da odaklanacağız. Bu nedenle her iki uzmanlığımızı da aynı bölgede tutuyoruz.” dedi.

Yeni yatırımın grubun küresel yatırım planlarına uygun olduğu ve bu ürün grubundaki kararlılığının da bir göstergesi olduğu belirtiliyor. Sağlanacak ekstra kapasite, firmanın Avrupa’da ve başta 2018 yılında adım atılan ABD pazarında artan talebe cevap vermesinde önemli bir rol oynayacak.

 

Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina
Forum Makina